Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Pro Kids Fun Game Learn Shapes

Jablečný obchod App Store je plný těch nejrůznějších edukativních aplikací, které cílí především na malé děti. Momentálně se do slevy dostala appka Pro Kids Fun Game Learn Shapes, která děti učí o základních tvarech a matematice. Vše probíhá formou hry, díky čemuž si aplikace dokáže udržet pozornost dětí a zároveň je tak něčemu přiučit.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

 

Cryptocurrency Calculator

Žijeme v moderním světě, kde se den ode dne častěji setkáváme s takzvanými kryptoměnami. Jelikož se jedná o něco zcela relativně nového, pro ty, kteří se jimi vyloženě nezabývají, se doslova jedná o španělskou vesnici. Aplikace Cryptocurrency Calculator, jak již název napovídá, slouží k přepočtu známých měn do různých kryptoměn.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Weevz

Hraním hry Weevz patřičně zlepšíte vaši pozornost a reflex, a to díky jednoduchému hernímu mechanismu. Vaším cílem totiž bude ovládat vaše kruhy jednotlivými klepnutími, avšak při tom se budete muset snažit vyhnout barevných kruhům a trefovat pouze černé.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

SkySafari 6 Pro

Jestliže se zajímáte o astronomii a rádi byste se na poli této vědní disciplíny posunuli o poznání vpřed, rozhodně by vám na vašem iPhonu či iPadu neměla scházet apliakce SkySafari 6 Pro. Jedná se doslova o jednu z nejlepších aplikací, která vám zobrazí každé doposud objevené vesmírné těleso a taktéž vám o něm podá kvalitní informace. Naprostou dominancí aplikace však je, že za pomocí rozšířené reality vám postačí namířit fotoaparátem na oblohu a SkySafari 6 Pro vám prozradí vše o tělesech, které máte v dohledu.

  • Původní cena: 1 050 Kč (499 Kč)

Percent Calculator & Conversion

Procenta nás doprovázejí již nějakou dobu a stala se tak neoddělitelnou součástí našich životů. Pokud hledáte aplikaci, která vám s jejich výpočtem snadno pomůže, rozhodně byste si neměli nechat ujít nabídku na Percent Calculator & Conversion, která nabízí několik funkcí a může pomoci i s výpočtem optimálního dýška.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

FatCaliper+

Pokud jste si dali novoroční předsevzetí, díky kterému byste chtěli zhubnout či se zkrátka dostat do formy, možná by vám mohla přijít vhod aplikace FatCaliper+. Aplikace je totiž navržena tak, aby vám pomohla s výpočtem a měřením vašeho tělesného tuku, díky čemuž si nad sebou můžete vést zajímavé statistiky.

  • Původní cena: 129 Kč (79 Kč)

Picture Perfect – All in One

Aplikace Picture Perfect – All in One je dokonalým řešením, které si spolehlivě poradí s téměř jakoukoliv úpravou vašich fotografií. Appka jako taková nabízí spoustu výhod, mezi které můžeme zařadit ty nejrůznější filtry a efekty, nástroje pro úpravu expozice, kontrastu, možnost ořezu a především takzvaný Tone Curve, který se dá aplikovat i pouze na různé části snímku.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.