Zavřít reklamu

Podcasty se za poslední dobu vyšvihly z pozice do značné míry opomíjené platformy až téměř na výsluní, kdy má o jejich tvorbu i konzumaci zájem nepřeberné množství lidí. Skvělou platformou pro jejich poslech je aplikace Podcasty dostupná napříč operačními systémy z dílny Applu. Právě ta však začala v průběhu včerejška na iOS neočekávaně padat a znemožňovat tak konzumaci podcastů. 

Na problémy s aplikací Podcasty na iOS si začali stěžovat uživatelé v průběhu včerejšího večera s tím, že stížnosti neutichají na sociálních sítích ani nyní. Valná většina z nich se přitom v projevech problému shoduje a poukazuje na opakované pády aplikace při poslechu on-line podcastu zhruba po dvou minutách. Zajímavé je, že webová stránky mapující problémy se službami Applu o problému neinformuje a ani samotný Apple jej zatím jakkoliv neokomentoval. Nicméně je více než pravděpodobné, že se chyba na jeho serverech přeci jen nachází a pády aplikace způsobuje, jelikož se projevuje jen při poslechu on-line obsahu. Pokud si však uživatel daný podcast stáhne, s padáním aplikace potíže nemá. 

Bohužel, jelikož je chyba podle všeho na straně Applu, uživatelům nezbývá nic jiného, než čekat na její opravu, kterou bude moci provést jen a pouze kalifornský gigant. Do té doby se v případě, že jim apliace při on-line podcastech padá, budou muset smířit buď s přerušovanou konzumací obsahu, nebo s nutností stáhnout podcasty do telefonu a poslouchat je i offline. Dá se však předpokládat, že se problém v brzké době podaří odstranit a podcasty poběží zase bez problémů, jak jsme na ně zvyklí. 

Dnes nejčtenější

.