Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Plánujete vyměnit svůj starý iPhone za některý z letos představených modelů? Pak zbystřete. Pokud jste rozhodnuti, že váš starý iPhone chcete prodat, můžete využít novou nabídku Mobil Pohotovosti. Ta nyní při nákupu iPhonů 11 či 11 Pro rozdává bonusy až ve výši 2000 korun, které se přičítají k výkupní ceně starých iPhonů. Díky tomuto bonusu tak při nákupu nového telefonu velmi slušně ušetříte. 

Stejně jak se liší ceny iPhonů 11 a 11 Pro, liší se i výše bonusových šeků přidávaným k těmto modelům. Zatímco v případě iPhonu 11 má pro vás Mobil Pohotovost nachystáno 1200 korun, u prémiové řady Pro dostanete v případě výměny a následného prodeje za starší iPhone bosun se výši 2000 korun. První zmiňovaný model vás tak v základu vyjde 100% na méně než 19 290 korun, druhý pak 100% na méně než 27 990 korun v případě Pro a 30 990 korun v případě Pro Max. 

Kromě výkupního bonusu navíc na Mobil Pohotovosti stále platí, že k nákupu iPhonu 11, 11 Pro či 11 Pro Max můžete využít 50% slevy na pojištění či exkluzivní slevy na sluchátka Apple AirPods 2. generace. Zapomínat byste neměli ani na roční předplatné služby Apple TV+, kterou vám nepřibalí Mobil Pohotovost, nýbrž samotný Apple coby jakýsi dárek na uvítanou do jeho nedávno spuštěné služby. Bonusů je tedy zkrátka dost a jeden lepší než druhý. Pokud se tedy na nákup některé z novinek chystáte, je Mobil Pohotovost jednou z nejlepších možností.

Dnes nejčtenější

.