Zavřít reklamu

Rok utekl jako voda a nás za méně než pět týdnů čeká jeden z největších svátků roku, kterým jsem nepochybně Vánoce. Jestliže si stále nevíte rady s určitými dárky a nechcete za ně nechat celou vaši výplatu, v tomto článku naleznete devět skvělých tipů na produkty, které nestojí více než tři stovky. Na stránku produktu se dostanete kliknutím na jeho název.

AlzaPower AluCore Lightning MFi

Mezi naprostý základ každého jablíčkáře se rozhodně řadí napájecí kabel Lightning, který slouží pro nabíjení jablečných telefonů. Jak je u těchto kabelů navíc zvykem – nikdy jich není dost. Tento produkt značky AlzaPower se navíc pyšní zvýšenou odolností, na kterou originální lightning kabely často trpí.

Nillkin Frosted zadní kryt pro Apple iPhone 11

Máte ve svém okolí čerstvého majitele nejnovějšího iPhonu 11, kterému byste rádi udělali pod stromečkem radost nějakou maličkostí. Jestliže ano, rozhodně by takovou osobu potěšil obyčejný zadní kryt určený právě na toto zařízení. Tento obal je navíc k dispozici v pěti odlišných barvách, díky čemuž se můžete trefit do noty skutečně každému.

Apple Lightning to 3.5 mm Headphone Jack Adapter

V dnešní době zůstává stále spousta jablíčkářů věrna sluchátkách s klasickým 3,5mm jackem, který však již Applu od iPhonu 7 nepodporuje. Redukce, která zvládá převést zmiňovaný jack na Lightning, rozhodně dokáže potěšit nejednoho majitele novějšího jablečného telefonu a navíc ji seženete poměrně levně.

Tvrzené sklo Caliber

Bezpečnost jablečného telefonu staví každý jeho majitel na první místo a rozhodně by mu nikdy nemělo chybět kvalitní tvrzené sklo. Určitě mi dáte za pravdu, že i takovéto sklo se do zálohy hodí vždy a určitě jej ocení každý zmiňovaný majitel iPhonu. Tohle sklo je konkrétně určeno pro iPhony X, XS a 11 Pro, které disponují displejem s úhlopříčkou 5,8″.

Reproduktor Xiaomi Mi Compact

Hudbu si rád poslechne každý z nás a nezáleží na tom, zdali se řadí mezi jablíčkáře nebo ne. Dalším skvělým a levným dárkem proto je bluetooth reproduktor Xiaomi Mi Compact, na který se můžete kdykoliv připojit například s vašim iPhonem skrze zmiňované rozhraní bluetooth.

Powerbank ADATA PV150

Jestliže osoba, které chcete koupit nějaký ten levný dárek tráví spoustu času na cestách, rozhodně ocení energii navíc. Jelikož se držíme hranice tří set korun, nejvhodnějším darem tedy bude nějaká powerbanka. Do tohoto seznamu jsem vybral produkt ADATA PV150, který nabízí 10 000 mAh a pyšní se jednoduchým designem. Pokud by vám však na ceně nezáleželo a do tohoto článku jste spíše zabloudili, takovéto majitele iPhonu rozhodně nejvíce potěší Smart Battery Case přímo od Applu.

Trust USB-C na USB 3.1

Jablečná společnost se u svých nejnovějších MacBooků spoléhá již pouze na konektory typu USB-C. Spousta periferií se však stále v dnešní době vyrábí se zažitým kabelem typu USB-A, kvůli čemuž musí být jablíčkáři častokrát vybavení nějakým rozbočovačem nebo redukcí. Mobilní redukce Trust USB-C na USB 3.1 tento problém řeší vcelku spolehlivě a navíc stojí necelé dvě stovky.

Nabíječka SWISSTEN (SMART IC)

Máte ve svém okolí někoho, kdo vlastní hned několik mobilních jablečných zařízení? Jestliže ano, rozhodně by takovou osobu potěšila tato univerzální nabíječka od značky Swissten, která zvládá nabíjet až tři zařízení najednou, přičemž proud rozděluje mezi ně rozděluje optimálně s ohledem na maximální bezpečnost.

Nabíječka SWISSTEN (SMART IC)

AXAGON HUE-G1C USB-C SLIM Hub 4-Port USB 3.2 Gen 1

Jak již bylo zmíněno o dva produkty výše, dnešní MacBooky se spoléhají již jen a pouze na své konektory typu USB-C. Pokud ve svém okolí tedy máte čerstvého majitele jednoho z těchto jablečných laptopů nebo někoho, kdo doposud rozbočovačem nedisponuje, rozhodně byste mu udělali radost tímto sice jednoduchým, avšak mnohdy velice užitečným rozbočovačem značky AXAGON.

Dnes nejčtenější

.