Zavřít reklamu

Pokud patříte mezi vývojáře, a především ty jablečné, tak jste si možná všimli, že Apple již po nějakou dobu provozoval aplikaci s názvem WWDC. Kromě toho, že se zkratkou WWDC (Worldwide Developers Conference) označuje samotná konference pořádaná Applem určená pro všechny vývojáře, tak se stejným názvem až do včerejška nazývala jedna z jablečných aplikací. Tomu je však konec, jelikož se kalifornský gigant rozhodl pro další „sjednocení“ a aplikaci WWDC přejmenoval jednoduše na Apple Developer.

Aplikace Apple Developer nabízí speciální informace a dle slov jablečné společnosti „podrobné informace od odborníků z Applu po celý rok“. V aplikaci dále kromě těchto podrobných informací najdete novinky určené pro vývojáře, speciální videa, obsah, který byl součástí konference WWDC, a kupu dalšího obsahu. Kromě toho můžete aplikaci Apple Developer využít k tomu, abyste získali vývojářský profil a stali se součástí programu Apple Developer na iPhonu a iPadu. Díky tomu budete moci například testovat nové verze operačních systémů dříve, než veřejnost, apod. Prozatím je však ale tato funkce k dispozici pouze ve Spojených státech – nic by však nemělo v budoucnosti bránit rozšíření do dalších států.

Členství v programu Apple Developer se ve stejnojmenné aplikaci obnovuje jako klasické měsíční předplatné, díky čemuž se o placení členství nemusíte tolik starat – vše probíhá automaticky. Pokud už jste měli aplikaci WWDC nainstalovanou, tak stačí, abyste ji aktualizovali. Pro nováčky je aplikace Apple Developer k dispozici zdarma na App Storu a stáhnete ji pomocí tohoto odkazu.

Dnes nejčtenější

.