Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Slevové šílenství v podobě Black Friday se nevyhnulo ani obchodu iPouzdro.cz. Ten zlevnil v rámci této akce obrovské množství produktů všeho druhu a jelikož mnohé z nich stojí skutečně za pozornost, rozhodli jsme se pár zajímavých vytáhnout do dnešního článku i my. Pokud vás náš výběr nezaujme, nezoufejte. V nabídce iPouzdro je toho skutečně daleko víc a rozhodně stojí za prohlédnutí.

Tvrzené sklo hoco.

Sháníte pro svůj iPhone tvrzené sklo? Skvělou volbou může být to od značky hoco.. Pokud vlastníte například iPhone X, XS či 11, určitě vás zaujme model A1 SHATTERPROOF 3D BLACK, který kryje celý displej včetně jeho okrajů, díky čemuž se můžete spolehnout na to, že vás hned tak něco neohrozí. Toto sklo je navíc nyní o 50 % levnější, vychází konkrétně jen na 299 korun.

Milánská tah pro Apple Watch od Devia

Pokud jste uživateli Apple Watch, určitě by neměl ve vaší sbírce řemínků chybět milánský tah. Jedná se totiž o jeden z nejlépe vypadajících řemínků, který je zároveň díky materiálu, ze kterého je vyroben (kovová textilie) vysoce odolný. Běžná cena originálního milánského tahu se sice pohybuje v řádu tisíců korun, avšak sehnat se dá díky výrobcům třetích stran o poznání levněji. Jedním z nich je i Devia, jehož verze vyjde díky Black Friday na pouhých 369 korun.

Powerbanka jednorožec

Nevydrží váš smartphone nabitý celý den? Řešením může být powerbanka, která mu potřebnou energii hravě dodá. Pokud jste příznivci jednorožců, můžete si dokonce koupit powerbanku právě ve tvaru emoji jednorožce, která svým designem jistě potěší. Tato powerbanka nabízí 2600 mAh akumulátor, což pro udržení iPhonu při životě na jeden den bohatě stačí. Cena je díky Black Friday parádních 269 korun.

Originální Lightning kabely Apple

Pokud si potrpíte na originálné příslušenství k iPhonům či iPadům, určitě vás potěší, že se do blackfridayové nabídky dostaly i originální Lightning kabely z dílny Applu v eko balení, které lze díky tomu získat za pouhých 159 korun namísto obvyklých 579 korun. Sleva je tedy skutečně obří. Ale pozor, nabídka je kusově omezená.

Držák do auta s bezdrátovým nabíjením S5 Car

Sháníte kvalitní držák na smartphone do auta, který se chlubí i bezdrátovým nabíjením? Pak pro vás máme super tip s názvem S5 Car Wireless Charger, který lze nyní sehnat jen za 399 korun. Tento držák jednak skvěle “podrží” váš telefon přesně tam, kde v autě chcete, ale také ho zároveň nabije.

Dámská taška na notebook Canvaslife

Jste dáma a sháníte pro sebe krásnou tašku na notebook, za kterou se nebudete muset na ulici stydět? Popřípadě jste muž a chcete svou partnerku obdarovat něčím skutečně stylovým? Pak pro vás máme super tip. V rámci Black Friday výprodeje na iPouzdro.cz totiž spadla velmi výrazně cena modré tašky na notebook CANVASLIFE, kterou tak lze díky tomu sehnat jen za 399 korun namísto původních 599 korun. Pokud tedy nad pořízením nové brašny přemýšlíte, neváhejte.

Dnes nejčtenější

.