Zavřít reklamu

Víkend je tu. Pokud nemáte v plánu strávit ho v baru, na návštěvách u příbuzných nebo na cestách, můžete si pustit nějaký zajímavý film. Služba iTunes čas od času zlevňuje vybrané tituly – v dnešním článku se podíváme na pětici filmů, které si na iTunes můžete o víkendu pořidit zvýhodněně. Může se však stát, že filmy na iTunes opět podraží a k zakoupení tak budou za jinou cenu, než uvádíme ve článku. My to bohužel nemůžeme ničím ovlivnit, avšak ujišťujeme vás, že v době psaní článku byly ceny na českém iTunes takové, jaké uvádíme.

Looper

Looper je nájemný vrah, pracující pro zločineckou organizaci. Jejich „práce“ není lehká  jsou za ni vždy královsky odměněni – odměna na ně obvykle čeká u toho, koho měli za úkol zlikvidovat. Aby svou odměnu dostali, nesmí svou oběť nechat za žádnou cenu utéct. Takovým looperem je i Joe (Joseph Gordon-Levitt). Svou práci dělá dobře a užívá si luxusního a bezstarostného života, ovšem až do chvíle, kdy se před svou vlastní zbraní objeví on sám – jen o něco starší (Bruce Willis).

  • 39,- zapůjčení, 129,- zakoupení
  • Angličtina, čeština, české titulky

Film Looper pořídíte zde

Zlomené město

Billy je bývalý policista. Jeho sbor byl na něj kdysi hrdý, když byl ale na jeho vlastní sestře spáchán nejtěžší zločin, rozhodl se Billy vzít spravedlnost do vlastních rukou, obejít zákon a sám pachatele potrestat nejvyšším trestem. Obvinění z vraždy se díky vlivnému kamarádovi vyhne a jediným následkem jeho neuváženého činu je vyhazov od policie. Billy se nepříliš úspěšně snaží prosadit jako soukromý detektiv. Jednoho dne ale přijde od starosty nabídka, která se neodmítá, a Billy netuší, že jejím přijetím strká hlavu do oprátky.

  • 39,- zapůjčení, 129 zakoupení
  • Angličtina, čeština

Film Zlomené město pořídíte zde

Plán útěku

Ray Breslin (Sylvester Stallone) se živí jako expert na infrastrukturu vězeňských zařízení – dalo by se tedy říci, že je profesionální útěkář. Zdrojem jeho obživy je to, že se nechá dobrovolně zavírat do vězení, kde pak odhaluje nejrůznější skulinky, které by vězni mohli případně zneužít k útěku, a věznice na základě jeho zjištění svá bezpečnostní opatření ještě více zdokonaluje. Jednoho dne se ale ocitne ve vězeňském komplexu, postaveném podle jeho poznatků, a navíc zde nikdo netuší, že není jen řadovým vězněm. Ray tak musí utéct z vlastní dokonalé pasti.

  • 59,- zapůjčení, 129,- zakoupení
  • Angličtina, čeština

Film Plán útěku zakoupíte zde

Správní chlapi

Jackson Healy (Russell Crowe) a „nejhorší detektiv na světě“ Holland March potřebují vyřešit zločin století, a musí na to jít jako správní chlapi Los Angeles 70. let. Oba se tedy dávají dohromady s jediným cílem – vypátrat pohřešovanou dívku a zároveň také sejmout pár záporáků. O napětí, akci, naprosto neuvěřitelné náhody ani zábavu nebude nouze.

  • 129,- zakoupení
  • Angličtina, čeština, české titulky

Film Správní chlapi pořídíte zde

 

Zazděná (Walled In)

Sam (Mischa Barton) je mladá začínající stavební inženýrka, která právě dostala svou první velkou zakázku. Jejím úkolem je přichystat demolici jednoho osamoceného a velmi bizarního domu. O domě se proslýchá ledacos, a jeden ze zdejších nájemníků Sam informuje o hrůzách, které se zde odehrávaly. Ta jim ale jako racionálně založená žena nevěnuje nejmenší pozornost. Dům – zabiják již ale brzy ukáže Sam svou pravou, brutální tvář.

  • 59,- zapůjčení, 99,- zakoupení
  • Čeština

Film Zazděná pořídíte zde

 

Dnes nejčtenější

.