Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

PRO Disk Cleaner

Pokud hledáte nějakou spolehlivou aplikaci, která by se dokázala postarat o bezproblémové vyčištění vašeho disku, rozhodně byste se měli podívat na aplikaci PRO Disk Cleaner. Tento program dokáže proskenovat disk vašeho Macu a případně odstranit přebytečné soubory.

Původní cena: 129 Kč (25 Kč)

Typing Instructor for Kids Platinum

Aplikace Typing Instructor for Kids Platinum slouží pro děti, které by se rády naučily kvalitně psát na klávesnici. Aplikace podporuje učení v angličtině nebo španělštině, díky čemuž se například vaše dítě může přiučit i cizímu jazyku. Tato appka nabízí několik úrovní, výzev, testů a her, což zajistí zábavné učení.

Původní cena: 499 Kč (379 Kč)

Templates – for MS PowerPoint

Jak je již ze samotného názvu této aplikace patrné, stažením programu Templates – for MS PowerPoint si zpřístupníte více než 150 vysoce kvalitních šablon pro Microsoft PowerPoint. Jestliže tedy často vytváříte prezentace právě v tomto programu a rádi byste jim dodali zcela nový šmrnc, rozhodně byste se na aplikaci Templates – for MS PowerPoint měli podívat.

Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Photo Art Filters: DeepStyle

Revoluční editor obrázků Photo Art Filters: DeepStyle kombinuje dvě největší technologické vymoženosti dnešní doby a dokáže tak vytvořit zcela úchvatné snímky. Konkrétně se jedná o neuronové sítě a umělou inteligenci, díky čemuž aplikace sama pozná, jak nejlépe by mohla vylepšit vaše fotografie.

Původní cena: 379 Kč (Zdarma)

Linguist – Easy Translate App

Zakoupením aplikace Linguist – Easy Translate App se tento program stane vašim parťákem, který je vždy připraven vám pomoci. Jedná se totiž o jednoduchý překladatelský nástroj, který vám umožní přímo z horního menu baru přeložit jakékoliv slovíčko či frázi.

Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

Internet Status: Online or Not

Aplikace Internet Status: Online or Not cílí především na ty uživatele, kteří se častokrát potýkají s výpadkem internetu. Z horního menu baru totiž můžeme pouze vyčíst, zdali jsem připojeni k WiFi či nikoliv. S využitím této aplikace budete dostávat notifikace o tom, zdali jste připojeni do sítě internetu a můžete tak využívat jeho služeb.

Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

BioShock Infinite

Poslední díl z legendární herní série BioShock je nyní ve slevě na herní platformě Steam. V této hře však již nebudete bojovat pod vodou, avšak přesunete se o trošku výše – doslova až do vzduchu. Hra se pyšní především osobitou grafikou a příběhem, jehož konec možná překvapí drtivou většinu z vás.

Původní cena: 29,99€ (7,49€)

Dnes nejčtenější

.