Zavřít reklamu

Vánoce nám již pomalu klepou na dveře a my se spolu s tímto svátkem blížíme ke konci letošního roku. Základním pravidlem Vánoc je nakoupit všechny dárky s dostatečnou časovou rezervou, díky čemuž můžete být co nejdříve klidnými. Pokud si se správným výběrem však nevíte rady, v redakci jsme se rozhodli, že vám zkusíme dát pár rad. V tomto článku tedy naleznete deset produktů, které určitě ocení každý majitel jablečného telefonu. Na stránku produktu se přesměrujete kliknutím na jeho název nebo skrze odkaz v závěru každého odstavce.

Do 300 korun

AlzaPower AluCore Lightning MFi – Kabelů není nikdy dost

Určitě mi většina majitelů iPhonu dá za pravdu, že zkrátka certifikovaných kabelů Lightning není nikdy dost. Originální kabely přímo z dílny Applu navíc trpí na jednu zásadní věc, kterou je vskutku nízká odolnost. Z tohoto důvodu si zde uvedeme kabel AlzaPower AluCore Lightning MFi, který disponuje kovovým tělem a nylonovým oplétáním, díky čemuž se může pochlubit opravdu vysokou odolností. Potěší ale i možnost zakoupit jej v obrovském množství barevných variant, kterými se zkrátka musíte trefit do vkusu obdarovaného. Zkrátka fajn užitečný dárek za pár korun. Tento produkt si můžete objednat zde.

Spigen Airpods Strap – Mějte AirPods pod dohledem

Pokud máte ve svém okolí uživatele iPhonů, velmi pravděpodobně mají i AirPods. A stará se ten někdo o své AirPody jako o oko v hlavě a záleží mu na jejich bezpečnosti? Jestliže jste si na tuto otázku odpověděli ano, možná byste takovouto osobu mohli potěšit praktickým a elegantním držákem značky Spigen, díky kterému se nemusí obávat, že by o sluchátka při různých aktivitách přišel. Ano, tento produkt sice s iPhonem tak úplně nesouvisí, avšak na druhou stranu jsou pro mnohé uživatele iPhonů právě AirPods natolik důležitým příslušenstvím, že by byl hřích na ně alespoň částečně nevzpomenout i nyní Spigen Airpods Strap je k dostání zde.

Do 500 korun

Spigen Thin Fit kryt iPhone 11 Pro – Elegantní kryt pro nejnovější iPhone

Máte ve svém okolí člověka, který se před nedávnem rozhodl pořídit si novou vlajkovou loď jablečné společnosti, kterou nyní je iPhone 11 Pro? Pokud byste mu chtěli udělat menší radost a částečně navýšit odolnost jeho nového telefonu, rozhodně byste mu měli věnovat nějaký kvalitní a elegantní kryt. Tyto atributy pohodlně splňuje kryt Thin Fit od společnosti Spigen, která je pro své kryty vyhlášena. Jejich nákupem tak rozhodně nesáhnete vedle – ba naopak se jím trefíte přímo do černého. Objednat si jej můžete zde.

Herní ovladač pro iPhone – Pro lepší požitek z hraní

Hraní různých mobilních her může být někdy na našich iPhonech poměrně krkolomné až nepraktické. Pokud ve svém okolí máte někoho, kdo se řadí mezi zaryté hráče mobilních her a rozhodně by uvítal klasický gamepad, možná byste měli zvážit koupi herního ovladače IPEGA. Ten je speciálně navržen například pro hraní populární hry PUBG a dokáže značně usnadnit hru. Tak co, cítíte se vy nebo váš „vánoční cíl“ na pořádnou dávku herního šílenství, které vám tento ovladač dopřeje? Tento gamepad můžete zakoupit zde.

Do 2000 korun

Originální kožený kryt na iPhone – Elegance, která neomrzí

Originální kožené kryty pro jablečné telefony jsou vyhlášeny především svou elegancí. Tyto kryty totiž přesně kopírují křivky iPhonů, díky čemuž se stávají jednak skvělým pomocníkem pro zlepšení odolnosti a taktéž poměrně vkusným módním doplňkem. Skvělým benefitem tohoto krytu je pak jeho velmi příjemný úchop, který se postupem času s tvořící se patinou na jeho bocích jen a jen zlepšuje. Zapomenout nesmíme ani na klasickou koženou vůni, kterou si po jeho vybalení z krabičky užijete. Kryt Apple Leather Case pro iPhone X a XS můžete ve různých barevných variantách objednat zde.

Do 6000 korun

Apple Watch Series 3 – Osvědčená kvalita za rozumnou cenu

Drtivá většina majitelů iPhonů si přeje mít jablečné hodinky Apple Watch, které jdou ruku v ruce právě s jablečným telefonem. Při vydání nejnovější generace těchto hodinek se samotný Apple rozhodl, že začne nabízet třetí generaci za značně zvýhodněnou cenu, díky čemuž se Apple Watch Series 3 stávají značně dostupným produktem. Díky tomu si tak může pořídit opravdu vysoce kvalitní smartwatch s celou řadou pokročilých funkcí opravdu každý. Pokud tedy vy nebo váš „vánoční cíl“ neprahnete po EKG či větším displeji, s klidným srdcem vám můžeme Apple Watch Series 3 stále doporučit. Tyto hodinky můžete objednat zde.

Apple AirPods s bezdrátovým pouzdrem – Zbavte své příbuzné kabelů

V první polovině letošního roku jsme se dočkali představení druhé generace vyhlášeného produktu Apple AirPods. Ta oproti první generaci přichází se zbrusu novým čipem H1, který urychluje všechny operace sluchátek s ostatními zařízeními, a s bezdrátově nabíjeným pouzdrem. Pokud se rozhodnete darovat někomu ze svých nejbližších druhou generaci sluchátek Apple AirPods s bezdrátově nabíjeným pouzdrem, rozhodně mu uděláte nesmírnou radost. Přeci jen, AirPods jsou mnohými označovány za jeden z nejlepších Apple produktů současnosti. Bezdrátová sluchátka můžete zakoupit na této adrese.

Nad 6000 korun

Apple Watch Series 5 – Nejnovější chytré hodinky od Applu

V tomto článku jsme si již jednou ukázali hodinky ze série Apple Watch, avšak jednalo se o dva roky starý produkt, který je však stále nesmírně užitečný. Jestliže vás ale při nakupování vánočních dárku neomezuje daný rozpočet a vy byste chtěli někoho maximálně překvapit, zakoupením Apple Watch Series 5 rozhodně neuděláte chybu. Tyto hodinky nabízí takzvaný Always-on displej, dokáží měřit EKG a nabízí několik dalších a velice užitečných funkcí. Hodinky můžete objednat zde.

Apple MacBook Pro 13″ 2019 – Nejlepší parťák pro iPhone

Čím lepším bychom mohli ukončit tento článek, než třináctipalcovou verzí MacBooku Pro. Základem každého jablečného ekosystému je iPhone, který si nejlépe rozumí právě s MacBookem. Pokud chcete tyto Vánoce povznést na vskutku novou úroveň a obdarovat někoho z vašich bližních tímto vytříbeným kouskem technologie, můžete si být jistí, že vám daná osoba bude nepopsatelně vděčná. Jakmile tato šťastná osoba totiž pocítí, jak perfektně spolu iPhone a MacBook komunikují, již nikdy nebude chtít nic jiného. Letošní MacBook Pro 13″ můžete zakoupit zde.

Dnes nejčtenější

.