Zavřít reklamu

Každý týden přibývají v iOS App Store nové, zajímavé aplikace. My vám na konci každého týdne přineseme přehled toho nejzajímavějšího, co iOS App Store za uplynulý týden přinesl. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Ke stažení aplikace se dostanete skrze její název.

Running by Daily Burn

Vždy je ta správná doba na běhání – a nikdy není pozdě začít. Aplikace Running by Daily Burn se stane spolehlivým parťákem pro vaše každodenní běhání bez ohledu na to, jestli jste se rozhodli pro sprint, vytrvalostní běh nebo jogging. Aplikace vám nejen poradí, jak na to, ale zaznamená i důležité parametry, jako jsou spálené kalorie, vzdálenost a další.

Gradient Video Editor

Natáčíte na svůj iPhone videa? Díky aplikaci Gradient Video Editor můžete svá díla obohatit a ozvláštnit zajímavými filtry počínaje imitací VHS, polaroidu, neonových barev a konče třeba devadesátkovým stylem. Kromě toho nabízí aplikace také licencovaný hudební podklad, nástroje pro nejrůznější úpravy a mnoho dalšího včetně nástrojů pro umístění na sociální sítě.

GWENT: The Witcher Card Game

Máte rádi svět fantastického Zaklínače? Pak by vám neměl uniknout titul GWENT: The Witcher Card Game. Naučte se blafovat, rychle reagovat a správně kombinovat karty, aby zrovna váš balíček byl tím nejsilnějším. Do začátku dostanete deset karet – co všechno s nimi dokážete?

Layers of Fear: 3D Horror Game

Máte pro strach uděláno? Hra Layers of Fear: 3D Horror Game řádně prověří vaši odvahu, odhodlání a statečnost. Vydejte se do hlubin mysli šíleného malíře a odhalte tajemství jeho nepříčetnosti. Odhalte vize, strachy a děsy, které ho sužují.

Dino Tamers: Jurassic MMORPG

Ve hře Dino Tamers: Jurassic MMORPG se ocitáte v Arcadii – poslední naději lidstva. V online multiplayer hře si přijdou na své všichni milovníci dinosaurů. Můžete si zde nejen vypěstovat vlastní dinosaury, ale také je osedlat a objevovat svět. Dejte si ale pozor – všude číhají zákeřní masožravci.

Dnes nejčtenější

.