Zavřít reklamu

Pokud používáte WhatsApp jako hlavní chatovací aplikaci, tak je dosti možné, že už jste někdy také využili funkce pro ztišení určité konverzace. To se může hodit jednak u skupinových konverzací, kde vám může přijít několik zpráv během chvilky, anebo u nějaké osoby, od které zprávy nechcete číst. Možná jste si všimli, že v případě aktivace ztišení u určité konverzace, se vám i přesto na domovské obrazovce objevovala ikona WhatsAppu společně s číselnou notifikací, do které se započítávaly zprávy i ze ztišených konverzací. Tato malá chyba, která však dokáže rozčílit, už je naštěstí minulostí.

Společnost Facebook, která se o WhatsApp a další největší sociální světa stará, vydala před několika hodinami aktualizaci s označením 2.19.110, v rámci které chybu popsanou v úvodním odstavci opravuje. Pokud se vám i nadále číselná notifikace u ikony aplikace objevuje, tak jste s největší pravděpodobností WhatsApp ještě neaktualizovali. Můžete tak učinit v rámci App Storu, kde WhatsApp vyhledáte, a poté klepnete na tlačítko Aktualizovat. Kromě této významné opravy se WhatsApp dočkal také nových funkcí pro úpravu samolepek, emoji a dalších médií.

Někteří z vás si možná dokonce kvůli této chybě deaktivovali zobrazování číselných notifikací u ikony WhatsApp úplně. Pokud mezi tyto jedince patříte také, tak si notifikaci můžete samozřejmě opět aktivovat. Stačí, když se přesunete do nativní aplikace Nastavení, kde klepnete na možnost Oznámení. V seznamu aplikací poté najděte WhatsApp a rozklikněte jej. Pak už jen pomocí přepínače aktivujte možnost Odznaky. Poté už se vám budou číselné notifikace (odznaky) u ikony WhatsAppu na domovské obrazovce zobrazovat správně.

Dnes nejčtenější

.