Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Prakticky všechna sluchátka od Beats, který již spadá nějaký ten pátek pod Apple, jsou celosvětově velmi oblíbená pro svůj skvěle vyvážený zvuk, pohodlí a líbivý design. I díky tomu je proto můžete vidět u těch nejlepších světových DJ. A právě na sluchátka značky Beats jsou teď opravdu solidní slevy, které vám ušetří nemalé peníze.

Vybírat můžete z obrovského množství sluchátek různých typů, designů i velikostí. Méně náročné uživatele by mohla potěšit Beats EP, což jsou klasická náhlavní sluchátka s mikrofonem, která disponuji kabelem s koncovkou 3,5 mm jack. Jejich cena byla před slevou 2799 korun, nyní je však můžete sehnat za 1490 korun. Za zmínku dále stojí modely Solo3 Wireless, které už můžeme bez problému považovat za sluchátka pro opravdové hudební fajnšmekry. Vyznačují se skvělou výdrží baterie, parádním designem a hlavně vynikajícím zvukem. Jejich cena byla ještě donedávna 8199 korun, nyní je však lze zakoupit za 5490 korun. Třetím velmi zajímavým modelem z kategorie náhlavních sluchátek je Studio3 Wireless, který se chlubí například i potlačením okolního hluku si skutečně velkými “klobouky” na uši, díky kterým jsou sluchátka jedna velmi pohodlná, ale také skvěle utěsní veškeré okolní ruchy. Jejich cena je nyní 6490 korun, zatímco před slevou se standardně prodávaly za 8999 korun. 

Pokud jste fanoušky sluchátek spíše menších, zalíbit by se vám mohla PowerBeats 3. Jedná se o bezdrátová sportovní špuntová sluchátka s ochranou proti vodě IPX4, velmi dobrým zvukem a dvanáctihodinovou výdrží. Ještě nedávno byla jejich cena 5499 korun, nyní je však lze zakoupit za 3490 korun. Milovníci kabelů zase ocení Lightning sluchátka Beats urBeats 3, která jsou též špuntová a též velmi kvalitně hrající. Hlavní prim u nich ale hraje bezesporu skvělá cena. Zatímco v minulosti stály 1699 korun, nyní je lze sehnat za 1299 korun. 

Dnes nejčtenější

.