Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na název aplikace.

Templates for Pages – DesiGN

Aplikace Templates for Pages – DesiGN vám zpřístupní neuvěřitelných 4 tisíc šablon, které můžete použít pro vytváření dokumentů v rámci programu Pages. Tyto šablony jsou navíc k dispozici v několika nejpoužívanějších formátech a rozhodně je z čeho vybírat.

Původní cena: 749 Kč (49 Kč)

TyBase

Aplikaci TyBase ocení především podnikatelé, kteří mají rádi systém a řád ve svých datech. TyBase totiž slouží pro tvorbu databází, a to bez nutnosti znát některý z programovacích jazyků nebo databázových návrhů. Součástí aplikace je taktéž solidní šablona určena pro účetnictví, která může přijít kdykoliv vhod.

Původní cena: 249 Kč (Zdarma)

Privacy Cleaner & Protector

Pokud hledáte program, který by se dokázal postarat o vymazání historie, cache souborů, dočasných souborů a spoustu dalšího pouhým kliknutím, aplikace Privacy Cleaner je tady přímo pro vás. Appka navíc spolupracuje hned s několika prohlížeči (Safari, Chrome, Firefox a další), tudíž ji ocení skutečně všichni uživatelé operačního systému macOS.

Privacy Cleaner & Protector

Původní cena: 119 Kč (Zdarma)

PDF to XLSX Master

Někdy se nám může stát, že potřebujeme překonvertovat PDF dokument do excelovského formátu XLSX. O tohle se perfektně postará aplikace PDF to XLSX Master a vy tak již nebudete muset ztrácet čas únavným opisováním či kopírováním.

Původní cena: 529 Kč (299 Kč)

MouseX

Zajímalo vás někdy, kolik už jste asi v daný den udělali kliknutí na myši nebo trackpadu, a nebo jakou vzdálenost váš kurzor doposud urazil? Aplikace MouseX slouží přesně pro tohle a soustředí se na počítání kliknutí a „uraženou“ vzdálenost. Ke dnešnímu dni je navíc zcela zdarma.

MouseX

Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Stock News

Pokud se zajímáte o svět financí, rozhodně by vám na vašem Macu neměla chybět aplikace Stock News. Aplikace vám zobrazí detailní informace o akciích těch nejrůznějších společností, a to dokonce v reálném čase. Se Stock News by vám nemělo nic utéct a vy byste měli mít dokonalý přehled.

Původní cena: 249 Kč (Zdarma)

Duplicate Manager Pro

Aplikace Duplicate Manager Pro dokáže proskenovat váš Mac a najít případné duplikáty souborů, které následně vymaže. Prostředí appky je vcelku přívětivé a vám by se nemělo stát, že si nebudete vědět rady.

Původní cena: 149 Kč (79 Kč)

Dnes nejčtenější

.