Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Riptide GP: Renegade

Připravte se na zběsilé závody, které se budou odehrávat na vodní hladině. Tratí vám budou vodní kanály města a rychlost bude opravdu zuřivá, takže se nemusíte bát, že to nebude adrenalinový zážitek. Dostaňte se do čela a pozor na prohnané závodníky.

Bee – Classic Edition

Zavzpomínejte na vaše dětství. Tuto příruční krabičku určitě v ruce držel každý, kdo už má svá teenergerská léta za sebou. Zahrajte si klasický tetris na iPhonu nebo iPadu a užijte si oldschool zážitek na dosah ruky.

Sketch Me! Sketch&Cartoon

Chcete nějakým způsobem ozvláštnit fotky, tak tahle aplikace bude pro vás. Jednoduše vložte vybranou fotku a aplikujte filtr. Výsledkem vám může být krásná kresba jako od malíře na Karlově mostě.

Kompressor – Compress images

Zmenšete své fotografie z jakéhokoliv důvodu. Potřebujete ušetři místo nebo jen vaši přátelé mají pomalé připojení k internetu. Vložte fotku, zmenšete jí a popřípadě i uložte. Pokud by vám to nevyhovovalo, komprimovaný soubor můžete sdílet bez ukládání.

Healthy Dessert Recipes – Low Calorie Clean Diet

Jste jedlíci, ale chtěli byste nějaký lahodný a zdravý dezert, který neobsahuje tolik kalorií, že když se na něj jen letmo podíváte, tak vám jdou kila nahoru. V tom případě vyzkoušejte tyto recepty. Určitě najdete nějaké lahůdky, které vás zaujmou.

Translate Translator!!

Narazili jste na text, kterému nerozumíte? Není nic jednoduššího než si pro zběžný překlad použít překladač. Dobrou volbou může být tato aplikace, která zvládne hned 58 jazyků najednou. Apka umožňuje i překlad mluveného slova nebo rovnou pošlete překlad zprávou.

Crossword Puzzles…

Umíte velmi dobře anglicky? Co takhle potrápit svou slovní zásobu s hrou Crossward Puzzles. Dostanete před sebe prázdná pole a několik písmenek. Úkol je jednoduchý, vyplnit všechny řádky a postoupit na další úroveň. Věříte si a směle do toho.

 

Dnes nejčtenější

.