Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na název aplikace.

Shortcuts for Mac

Nakopněte svou produktivitu se zkratkami ve vašem Macu. Ovládněte všechny potřebné věci a staňte se pány macOS zkratek. V této aplikaci najdete pouze ty nejužitečnější a hlavně vám ušetří spoustu drahocenného času.

Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Road Trip Planner

Naplánujte si výlet jako profesionál. S touhle aplikací si můžete nastavit cestu, sepsat si důležité informace pro případ nouze, prohlédnout si fotky a další super vychytávky, které se před cestou budou hodit. Není nad to být připravený

Původní cena: 379 Kč (245 Kč)

1Focus: App & Website Blocker

Není jednoduché se soustředit na práci, obzvlášť při dnešním náloži rozptýlení, které čeká na každém kroku. Aplikace 1Focus vám pomůže eliminovat tyto neduhy. Jednoduše si nastavíte, jaké webové stránky a aplikace chcete během práce zablokovat a už se vám nestane, že zabrousíte třeba na FB.

Původní cena: 245 Kč (zdarma)

Slevy her pro Mac na Steamu

Bastion

Původní cena: 12,49€ (2,49€)

Shadow Tactics: Blades of the Shogun

Původní cena: 39,99€ (13,59€)

LEGO® STAR WARS™: The Force Awakens

Původní cena: 29,99€ (7,49€)

DiRT 4

Původní cena: 54,99€ (10,99€)

Dnes nejčtenější

.