Zavřít reklamu

Přestože Apple své upgradované MacBooky Pro představil teprve před pár týdny, zdá se, že má v rukávu modely další. Kdy bychom se jich měli dočkat sice v tuto chvíli nevíme, vzhledem k tomu, že je již začal registrovat u příslušných úřadů je však pravděpodobné, že nás od jejich premiéry již příliš dlouhá doba nedělí. Tento týden například proběhla registrace u FCC. 

Koncept nového MacBooku Pro (Viktor Kadar):

 

Z registračního formuláře FCC toho o novém MacBooku Pro příliš mnoho vyčíst nelze. Známe totiž prakticky jen jeho kódové označení A2159, které zatím samozřejmě žádný jiný Mac nenese, a pár detailů o napájení, ze kterých uživatelé vyvodili, že by se mělo jednat o 13” model, jelikož údaje o napájení s tímto modelem korespondují. Jelikož jsme se však dočkali upgradu modelu s Touch Barem před pár týdny, jeví se jako nejpravděpodobnější varianta to, že se jedná o 13” MacBook Pro bez Touch Baru, který čeká na aktualizaci již od roku 2017. 

Čistě teoreticky by se mohlo jednat i o chystaný 16” MacBook, na kterém Apple alespoň podle mnoha zpráv analytiků též již nějakou dobu pracuje. Ten by se měl totiž světu představit též letos na podzim a měl by nabídnout kromě většího displeje i brutální výkon, díky kterému by se profesionální laptopy posunuly v tomto ohledu na zcela novou úroveň. Už nyní se však objevují obavy z toho, aby jej Apple nezahubil příliš vysokou cenou. 

V tuto chvíli nezbývá nic jiného než čekat, zda se Apple pro uvolnění nového MacBooku Pro rozhodne či nikoliv, popřípadě kdy. Registrace do FCC však bývá prováděna zpravidla jen několik málo dní před představením novinky a je tedy možné, že se v následujících dnech dočkáme představení této novinky skrze tiskovou zprávu. Žádnou Keynote totiž Apple na brzkou dobu svolanou nemá. 

koncept-macbook-pro-2019-fb

Dnes nejčtenější

.