Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Pro získání aplikace klikněte na její název, který vás přesměruje na stažení v App Storu.

Tiny Bird – Watch Editio

Her na iOS najdeme spoustu, ale co takhle něco na Apple Watch? Nyní si můžete vyzkoušet hru Tiny Bird, která přines arkádový zážitek přímo na vaše zápěstí. Herní princip je vcelku jednoduchý, musíte ptáčka provést mezi pilíři.

ScanBee – Scanner & copierv

Dostali jste stoh papírů s informacemi a víte, že časem třeba skončí v koši. ScanBee vám umožní za pomocí iPhonu oskenovat dokument v tištěné podobě a převede ho do souboru PDF. Nabízí i možnost dokumenty sdílet, třeba e-mailem nebo v poznámkové aplikaci.

AR Measure

Nemusíte s sebou nosit metr, abyste v případě potřeby změřili vzdálenost. S příchodem rozšířené reality se i váš iPhone může stát metr, který bez problému změří vzdálenost z bodu A do B. Měření si jednoduše můžete uložit.

Montezuma Puzzle 4 Premium

Hledáte nenáročnou hru, která potrápí i váš mozek? Montezuma Puzzle před vás dá dílky a vy je musíte poskládat do předem připravené nádobky a vyplnit její tvar. Že to zní jednoduše, tak to vyzkoušejte a sami se přesvědčte.

Simple Repeat Timer.

Tenhle jednoduchý časovač se hodí obzvlášť těm, kdo často opakují nějakou čas nebo si na něco potřebují vymezit čas. Co třeba 20 sekund kliků, 10 sekund pauzy a takhle dokola. Nebo se prostě soustřeďte na práci a pauzu. Jak aplikaci využijete, záleží čistě na vás.

Capture – Explore your dreams

Sny jsou záhadou našeho podvědomí. Mnohdy se nám zdají sny a během chvíle je zapomeneme. Pokud vám nejsou lhostejné, můžete si je díky této aplikaci okamžitě zapsat a třeba později zanalyzovat. Třeba pak zjistíte, co to vlastně znamená být ve snu nahý…

Crossword Puzzles…

Umíte velmi dobře anglicky? Co takhle potrápit svou slovní zásobu s hrou Crossward Puzzles. Dostanete před sebe prázdná pole a několik písmenek. Úkol je jednoduchý, vyplnit všechny řádky a postoupit na další úroveň. Věříte si, tak směle do toho.

iPhone apps FB

Dnes nejčtenější

.