Zavřít reklamu

Když vloni na podzim Apple vyslyšel po letech volání svých fanoušků a světu konečně představil vylepšenou verzi legendárního MacBooku Air s parádním Retina displejem, setkal se s velkými ovacemi. Přesně na tento stroj totiž mnozí jablíčkáři dlouhé roky čekali a nyní se jej konečně dočkali. A co víc – vystačit si nemusí “jen” s Retinou, MacBook Air (2018) totiž dostal do vínku třeba i Touch ID, díky kterému jej je radost odemykat či na něm schvalovat nákupy přes Apple Pay. Jediným škraloupem může být jeho vyšší cena. Ta vás však na Alze nyní až tak bolet nebude. 

Jelikož je MacBook Air (2018) stále velmi novým strojem, slev na něj je jako šafránu. Pokud se jej však nyní rozhodnete pořídit na Alze, dostanete k němu zdarma bezdrátová sluchátka BeoPlay H5, která se běžně prodávají za 4190 korun. MacBook vás tak de facto vyjde jen na 31800 korun, což je rozhodně slušná cena. 

Sluchátka BeoPlay H5 se chlubí velmi kvalitním zvukem, pětihodinovou výdrží baterie, zabudovaným mikrofonem pro telefonní hovory či vyměnitelnými gumovými špunty, díky kterým sluchátka perfektně padnou do každého ucha. Potěší i textílií oplétaný kabel spojující obě sluchátka, díky kterým je hned tak neztratíte či odolnost proti prachu i potu. Pokud se tedy nyní nad koupí MacBooku Air (2018) rozmýšlíte, mohla by vám tato nabídka udělat radost. 

MacBook Air

Dnes nejčtenější

.