Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Pokukujete po nových Apple Watch Series 4, které Apple představil spolu s iPhony XS a XR vloni v září a rádi byste při jejich nákupu nějakou tu korunu ušetřili? Pak pro vás máme fajn tip. Ve spolupráci s naším partnerem Mobil Pohotovost jsme si totiž pro vás jako prakticky každou neděli připravili slevovou akci právě na nejnovější jablečné smartwatch a to hned v několika verzích. Slevy získáte po zadání slevového kódu lsa1452019 do pole pro slevový kód na eshopu MP. Ale pozor, využít jej lze pouze 10x. S nákupem tedy rozhodně neváhejte. 

Slevová akce se týká jak modelů o velikosti 40 mm, tak velikosti 44 mm vyjma edice Nike+. Vybírat tak můžete z vesmírně šedých, stříbrných či zlatorůžových modelů se sportovními silikonovými řemínky či nylonovou smyčkou. Všechny modely se mohou pochlubit perfektním displejem rozpínajícím se takřka přes celou přední stranu hodinek, voděodolností, senzory pro měření srdečního rytmu a EKG či vcelku slušnou výdrží baterie, která při běžném používání vydrží téměř tři dny. 

Běžná cena 40 mm verzí hodinek je 11 290 korun. Díky slevovému kódu je však můžete nyní mít jen za 10 490 korun. Za 44 mm verzi pak standardně zaplatíte 12 090 korun, avšak díky kódu je můžete získat za 11 290 korun. Jak už jsem však psal výše, sleva je omezená na pouhých 10 objednávek. Platí tedy, že kdo dřív přijde, ten dřív nakupuje. 

Apple-watch-gold-series-4

Dnes nejčtenější

.