Zavřít reklamu

Jste příznivci aplikace Mapy.cz od Seznamu a zároveň vlastníte automobil se systémem CarPlay? Pak pro vás máme skvělou zprávu. Mapy.cz totiž na svém Twitteru potvrdily, že se chystají do tohoto jablečného systému vstoupit. 

Takto vypadají Google Maps v CarPlay: 

Mapy.cz jsou v České republice díky své přesnosti a spoustě různých možností, které uživatelům nabízí, velmi oblíbené. Už dávno neplatí, že se Mapy využívají pouze na plánování víkendových rodinných výletů. Stále více uživatelů je začíná upřednostňovat například i před Google Maps, Waze či Apple Maps. Zatímco však Google Maps či Waze už v CarPlay chvíli jsou, Mapy od Seznamu lze v tuto chvíli využívat “jen” přes mobilní aplikaci, popřípadě webové rozhraní. Na Twitteru však nyní Mapy.cz potvrdily, že již mají svoji aplikaci připravenou i pro CarPlay, které se s příchodem iOS 12 otevřelo aplikacím 3. stran. Nyní už stačí “jen” to, aby Apple aplikaci schválil a uživatelé ji budou moci začít na displejích svých automobilů vesele využívat. Právě schválení je však bohužel mnohdy kamenem úrazu, jelikož Applu může trvat skutečně dlouho. To ostatně potvrzuje i samotný Seznam, respektive mapy.cz, v tweetu, který si můžete prohlédnout níže. 

carplay mapy

Doufejme, že se tedy Apple ke schválení CarPlay verze map.cz rozhoupe brzy a aplikace bude následně na displejích aut fungovat alespoň tak dobře, jako v mobilní verzi. Nejeden český uživatel by to totiž zcela jistě ocenil. A co vy? Používáte v CarPlay Google Maps či Waze, nebo jste věrní Apple Maps. A až Mapy.cz do CarPlay dorazí, otestujete je? 

Za zaslání tipu na článek děkujeme našemu čtenáři Jakubovi 

google maps carplay fb

Dnes nejčtenější

.