Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko Stáhnout či na název aplikace. Ke stažení aplikace můžete použít také QR kód.

Door Kickers

Jako nemilosrdné SWAT komando čelte mnoha taktickým rozhodnutím! Door Kickers míchá starou školu s moderním ergonomickým rozhraním a tématem, které vás snadno vtáhne do děje. Analyzujte situaci, naplánujte týmové trasy, vyberte si vybavení a koordinujte více vojáků. Musíte se dostat pro rukojmí včas!

[appbox appstore id1007197121 oldprice=“499Kč“]

Star Wars®: Knights of the Old Republic®

Je čtyři tisíce let před Galaktickou Říší a stovky rytířů Jedi padli v boji proti nemilosrdnému Sithovi. Jste tu ale stále vy, poslední naděje z řad Jedi, která musí vést skupinu bojovníků za svobodu v epickém boji za záchranu galaxie. Zvládnete to?

[appbox appstore id416608891 oldprice=“299Kč“]

Any PDF Converter Pro

Any PDF Converter Pro je nejlepší software pro převod jakéhokoliv PDF dokumentu do ostatních formátů. Nejpoužívanější je však převádění naskenovaného PDF souboru do aplikace Word nebo Excel. Kromě toho umožňuje ukládat vaše texty jako obrázky ve formátech JPEG, PNG, GIF a mnoho dalších.

[appbox appstore id816845309 oldprice=“899Kč“]

Slevy her pro Mac na Steamu

The Way

Stronghold 3 Gold

[appbox steam simple 47400 oldprice=27,99€]

Bulb Boy

[appbox steam simple 390290 oldprice=8,99€]

MouseCraft

[appbox steam simple 252750 oldprice=9,99€]

macbook-pro-2016-fb-5

Dnes nejčtenější

.