Zavřít reklamu

V této pravidelné rubrice vám každý všední den přinášíme tipy na zajímavé aplikace a hry. Vybíráme ty, které jsou dočasně zdarma či se slevou, takže se rozhodně vyplatí rubriku sledovat. Délka slevy však není nijak předem určená, takže je potřeba si i přímo v App Storu před stažením ověřit, že je aplikace či hra stále zdarma.

TOEIC Test – Improve your score

TOEIC je jednou ze zkoušet z Angličtiny, jejíž certifikáty jsou uznávány po celém světě. Pokud z nějakého důvodu potřebujete tuto zkoušku složit, aplikace TOEIC Test vám s tím pomůže. Obsahuje totiž všech 7 částí zkoušky a vy se tak na ni můžete dobře připravit.

[appbox appstore id925356031 oldprice=“119 Kč“]

Kitchenbook Pro

Knižní kuchařky už nejsou tak oblíbené, jako dříve, kdy v každé kuchyni byly minimálně tři. Pokud si chcete uchovat své recepty v elektronické podobě, sáhněte po Kitchenbook Pro.

[appbox appstore id559505390 oldprice=“249 Kč“]

Nootes

Nootes je aplikací stvořenou pro co nejrychlejší zapsání jakékoliv poznámky. Jakmile appku otevřete, ihned se vám zobrazí okno pro napsání nové poznámky. Ty stávající můžete prohledávat pomocí slov a seřadit si je podle data či abecedně.

[appbox appstore id1124128515 oldprice=“29 Kč“]

Wild Unicorn Animal Stickers

Obohaťte svou sbírku samolepek o zvířata s rohem jako má jednorožec. Vývojáři neustále přidávají nové samolepky, které můžete využít v iMessage.

[appbox appstore id1421801617 oldprice=“29 Kč“]

Rolly – Round About

Velmi jednoduchou hrou je Rooly – Round About. Vašim jediným úkolem je ve správný moment vyskočit s míčkem, aby přeskočil díru na dráze. Jak daleko se dostanete?

[appbox appstore id1347987935 oldprice=“29 Kč“]

Maybe Panda

Maybe Panda je interaktivní knihou pro děti. Obsahuje logické hádanky a mnoho skrytých míst k objevení.

[appbox appstore id1344411013 oldprice=“29 Kč“]

Spooter

Vesmírná střílečka Spooter nabídne rychlou a zajímavou hratelnost. Budete bojovat proti vesmírným nepřátelům. Cílem je přežít co nejdéle a nastřádat co nejvyšší počet bodů.

[appbox appstore id959293741 oldprice=“29 Kč“]

iphone xs official fb

Dnes nejčtenější

.