Zavřít reklamu

V této pravidelné rubrice vám každý všední den přinášíme tipy na zajímavé aplikace a hry pro macOS. Vybíráme ty, které jsou dočasně zlevněné nebo zcela zdarma, takže se rozhodně vyplatí rubriku sledovat. Délka slevy však není nijak předem určená, takže je potřeba si i přímo v App Storu před stažením ověřit, že je aplikace či hra stále zlevněná či zdarma.

App Store

FocusList: Focus timer and daily planner

FocusList vyřeší problém s prokrastinací. Hlídá za vás čas, který trávíte na jednotlivých pracovních projektech, které si předem naplánujete. Aplikace vás vždy po 25 minutách upozorní a vy si budete moci dopřát 5 minut pauzy. Díky tomu se budete více soustředit na práci a nebudete ji přerušovat nepotřebnými činnostmi – s těmi vydržte až do přestávky.

[appbox appstore id1086877679 oldprice=“149 Kč“]

Mapping Tonal Harmony Pro

Tato aplikace je určena ke studování historie harmonie a hudby. Obsahuje několik kapitol, kdy se každá soustředí na danou oblast či hudební styl.

[appbox appstore id599212305 oldprice=“899 Kč“]

Aerofly FS 2 Flight Simulator

Vyzkoušejte si práci pilota v Aerofly. Tato hra obsahuje celkem 20 letadel, které mají věrně zpracované kokpity. Přistát můžete na některém z více než 200 letišť z celého světa a užijete si reálné ovládání či proměnlivé počasí.

[appbox appstore id988754104 oldprice=“1.159 Kč“]

Steam

Hacknet

Hacknet je další z her, ve které si vyzkoušíte roli hackera. Konkrétně tato je zajímavá svým příběhem, ale také hratelností, která sází na ručně psané příkazy.

[appbox steam simple 365450 oldprice=“9.99 €“]

Golf With Your Friends

Golf With Your Friends je velmi oblíbenou hrou, která zabaví především pokud ji hrajete s kamarády. Jedná se o golf avšak ve velmi bláznivém podání.

[appbox steam simple 431240 oldprice=“5.99 €“]

Surgeon Simulator

Pokud nechcete být hacker ani golfista, co takhle chirurg? V Surgeon Simulator se jím stanete a budete muset ovládat obě jeho ruce, se kterými se pokusíte o úspěšné provedení operace. Hra sází především na zábavu, než na nějakou přesnou simulaci.

[appbox steam simple 233720 oldprice=“9.99 €“]

macbook air official fb

Dnes nejčtenější

.