Zavřít reklamu

Vánoce již klepou na dveře, což znamená v moderním světě jediné – sociální sítě zaplavují tuny fotografií se sváteční tématikou. Vědom si toho samozřejmě je i samotný Apple, který se včera večer rozhodl několik povedených fotografií vyfocených na iPhone XS a XR vybrat a v rámci své kampaně Shot on iPhone je ukázat světu. Na všechny fotky, které Apple tentokrát vybral, se můžete podívat v galerii níže. 

Jak můžete sami vidět, minimálně z prvních tří snímků dýchá perfektně pravá vánoční atmosféra. Jejich autorům se na nich navíc podařily zachytit i ty nejmenší detaily, což dodává výsledné fotce na kvalitě. Druhý a třetí snímek pak ukazuje, jak perfektně funguje portrétní režim a potažmo úprava rozostření v post-produkci v praxi.

Apple sdílí fotky svých uživatelů z nových iPhonů v poslední době relativně často. Není se však příliš čemu divit. Jsou to právě fotoaparáty modelů XR a XS, které sklízí ve světě slova chvály a které jsou de facto i jedněmi z největších vylepšení těchto modelů. Je tedy jasné, že se bude Apple snažit jejich kvality dokázat všemi možnými způsoby, přičemž kampaň Shot on iPhone se řadí rozhodně mezi ty nejméně násilné. Kampaň je totiž založena na kooperaci s uživateli, kteří své fotky pořízené na iPhone označují příslušným hashtagem. Apple z těchto fotek následně čas od času pár povedených vybere a pochlubí se jimi.

2

Dnes nejčtenější

.