Zavřít reklamu

Od britských vydavateľov z Feral Interactive sme sa na obrazovkách našich jablčných počítačov a tabletov dočkali nejedného kvalitného titulu. Okrem peciek ako Batman Arkham séria, Rise of the Tomb Raider alebo Bioshock sa na MacOS objavili aj hry Life is Strange a GRID, za čo môžeme vďačiť práve Feralu. Ich najbližšia pripravovaná pecka v podobe Tropico dorazí na iPady už o niekoľko dní. Oceňovaná stratégia sa v prípade jablčných tabletov dočká plnej optimalizácie a unikátnych prvkov, vďaka ktorým si hru užijeme ešte viac ako na ostatných dostupných platformách. Oznámenia portu pre tento zábavný titul sme sa pritom dočkali už pred niekoľkým mesiacmi, no až teraz prišiel ten pravý čas na odhalenie dátumu príchodu.

Strategická builderovka Tropico sa naviac objaví už budúci rok aj na iPhonoch, pričom bude takisto plne optimalizovaná. Svetoznáma séria, ktorá bola pôvodne publikovaná štúdiom Kalypso Media sa na dotykových obrazovkách objaví úplne po prvýkrát. Fanúšikov a potenciálnych záujemcov určite poteší informácia, že sa bude jednať o prémiový herný zážitok bez akýchkoľvek mikrotransakcií na báze In-App-Purchase. Prispôsobené intuitívne ovládanie pre dotykovú obrazovku sa dočkalo aj niekoľkých zmien, vďaka ktorým bude užívateľské rozhranie aj navigácia v hre oveľa prehľadnejšia.

Cenovka titulu je v porovnaní s herným obsahom viac než sympatická, nakoľko sa dočkáme plnohodnotného AAA zážitku. K inštalácii hry je potrebné mať nainštalovaný najnovší iOS 12 a pripraviť si 3 GB voľného miesta. Ak sa hry neviete dočkať už teraz, App Store práve spustil predobjednávku, ktorá vás upozorní na dostupnosť titulu. Modely iPadov, na ktorých bude hra Tropico dostupná nájdete v nižšie uvedenom zozname.

Tropico podporuje nasledovné iPady: 

  • iPad (5. generácie)
  • iPad (6. generácie)
  • iPad Pro (1. generácie: 9.7″, 12.9″)
  • iPad Pro (2. generácie: 10.5″, 12.9″)
  • iPad Pro (3. generácie: 11″, 12.9″)
  • Hra Tropico dorazí na iPady už 18. decembra/prosince

[appbox appstore id1264531625]

Tropico

Dnes nejčtenější

.