Zavřít reklamu

V minulých letech jsme si zvykli na to, že Apple během vánočních svátků vypíná službu iTunes Connect, která umožňuje mimo jiné distribuovat vývojářům updaty jejich aplikací, a ani letošní rok nebude v tomto ohledu jiný. Kalifornský gigant totiž již na svůj vývojářský portál vyvěsil zprávu o odstávce, která je jako již tradičně naplánovaná 23. až 27. prosinec. Po dobu těchto dní tak nebude možné do aplikací v App Storech jakkoliv zasahovat. Vývojáři, kteří se chytají kolem svátků vypustit udpate, jej tak musí načasovat buď na sobotu 22. 12. nebo až na období po 27. 12. 2018. 

“Nejrušnější sezóna v App Storu je téměř tady. Ujistěte se, že jsou vaše aplikace aktuální a připravené na svátky. Nové aplikace a aktualizace aplikací nebudou od 23. do 27. prosince (tichomořského času) přijaty, takže veškerá vydání je potřeba předložit, schválit a naplánovat předem. Ostatní služby iTunes Connect a funkce vývojářského účtu budou k dispozici,” informuje Apple poměrně stručně o blížící se odstávce na svých stránkách. 

Pamatujete si ještě na design App Storu z iOS 10?:

Jelikož se vypnutím iTunes Connect život v App Storu téměř zastaví, nečekejte krom aktualizací ani žádné nově přidané aplikace či slevy. Veškeré novinky se totiž objeví nejdříve až 28. prosince, kdy se vývojáři rádi uchylují k poskytnutí zajímavých slev. App Store se tedy určitě v tomto období vyplatí zkontrolovat, což za vás však rádi uděláme i my. O nejzajímavější události z jablečného světa totiž ani přes svátky na Letem světem Applem nepřijdete. 

Dnes nejčtenější

.