Zavřít reklamu

Každý týden přibývají v iOS App Store nové, zajímavé aplikace. My vám na konci každého týdne přineseme přehled toho nejzajímavějšího, co iOS App Store za uplynulý týden přinesl. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

ChillScape – Sonic Meditation

Aplikace ChillScape – Sonic Meditation představuje kombinaci kognitivní psychologie, hudby, generované umělou inteligencí, a uklidňujcí grafiky pro maximální uvolnění a relax. Dostaňte se do té správné nálady.

[appbox appstore id1441147066]

Drink Water Reminder Tracker +

Pitný režim je důležitý i v podzimních a zimních měsících. S jeho dodržováním vám pomůže aplikaci Drink Water Reminder Tracker +, která vás bude k pití (nealko nápojů) řádně povzbuzovávat a zaznamenávat váš příjem.

[appbox appstore id1435864657]

Screen Mirror for Chromecast

Aplikace Screen Mirror for Chromecast vám umožní živě zrcadlit obsah obrazovky vašeho iPadu či iPhonu na televizi s připojeným Google Chromecast. Přenášet můžete nejenom videa, ale také dokumenty, prezentace nebo hry. Aplikace je zcela zdarma.

[appbox appstore id1440266549]

[appbox appstore ]

Wonderscope

Máte iOS zařízení s podporou rozšířené reality? Nebojte se tuto funkci využít na maximum. Wonderscope je zábavná a pohlcující aplikace, která váš běžný svět promění ve fantastický. Vše záleží jen na vaší představivosti. Pusťte do svého života zajímavé příběhy.

[appbox appstore id1437417679]

Routines – Daily Task Manager

Routines je jednoduchý, ale výkonný a užitečný správce úkolů, který vám pomůže zlepšit váš den dodržováním rutiny. Umožňuje rozdělení jednotlivých úkolů, označování, odkládání a spoustu dalšího.

[appbox appstore id1440566972]

Bacon Escape 2

Oblíbený malý prasečí hrdina je zpět v novém, vzrušujícím dobrodružství. Je čas přinést slaninu zpět domů. Posbírejte všechny hvězdičky a pomozte malému hrdinovi vrátit se zpět na jeho planetu.

[appbox appstore id1409679286]

ios aplikace apps FB 33

Dnes nejčtenější

.