Zavřít reklamu

Každý týden přibývají v iOS App Store nové, zajímavé aplikace. My vám na konci každého týdne přineseme přehled toho nejzajímavějšího, co iOS App Store za uplynulý týden přinesl. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.¨

Fonts+ for Instagram

Aplikace Fonts+ for Instagram vám nejenom pomůže vybrat skvělé cool fonty pro Instagram, ale umožní také úpravu fotografií, nabídne originální samolepky a mnohem více.

[appbox appstore id1436641885]

Swackett

Aplikace Swackett byla společností Apple zařazena do kategorie „Aplikace, které milujeme“. Nabízí zcela nový pohled na předpověď počasí, a to srozumitelným a zábavným způsobem s neustále se měnící grafikou.

[appbox appstore id1236903103]

Week Notes

Week Notes je jednoduchá, ale výkonná a superužitečná aplikace pro všechny, jejichž den se neobejde bez pořizování poznámek. Poznámky jsou rozdělené podle dní, takže si v pondělí klidně můžete zaznamenat něco pro pátek.

[appbox appstore id1435127501]

Flora – Build Better Habits

Aplikace Flora – Build Better Habits má vznešené poslání: pomoci vám vybudovat lepší, zdravější, prospěšnější návyky. Zapojte se do denního programu a zúčastněte se výzev každý měsíc.

[appbox appstore id1340513554]

Voice Recorder: Recording App

Voice Recorder: Recording App je spolehlivá a funkční aplikace pro pořizování zvukových záznamů. Nabízí úpravu za pomoci přidání filtrů, možnost nahrávání přes Bluetooth headset a další funkce.

[appbox appstore id1437785101]

Stickman Hook

Hra Stickman Hook v plošinovkovém stylu vypadá na první pohled poměrně jednoduše. Pravdou ale je, že k poslednímu levelu se úspěšně propracují jen dvě procenta hráčů. Budete mezi nimi?

[appbox appstore id1435807944]

Trigger Heroes

Ve hře Trigger Heroes bude vaším úkolem proklestit si cestu skrz horu nepřátel. Red a jeho přátelé potřebují vrátit zpět svou milovanou planetu Orbitus, které se zmocnili záporáci. Pomůžete jim?

[appbox appstore id1338682998]

iPhone-X-fb

Dnes nejčtenější

.