Zavřít reklamu

V této pravidelné rubrice vám každý všední den přinášíme tipy na zajímavé aplikace a hry pro macOS. Vybíráme ty, které jsou dočasně zlevněné nebo zcela zdarma, takže se rozhodně vyplatí rubriku sledovat. Délka slevy však není nijak předem určená, takže je potřeba si i přímo v App Storu před stažením ověřit, že je aplikace či hra stále zlevněná či zdarma.

App Store

One Chat All-in-One Messenger

Aplikace pro všechny messengery v jednom. Pokud používáte více sociálních sítí, konkrétně jejich chatovací služby, je tato aplikace přesně pro vás. Na jednom místě totiž budete mít konverzace z Facebooku, WhatsApp, Skypu, Twitteru, Discordu nebo například Tinderu. Celkem podporuje 22 služeb včetně těch nejpopulárnějších. Potěší také podpora více účtů, MenuBaru a iPadu.

[appbox appstore id1139742811 oldprice=“599 Kč“]

Trine

Fantasy skákačka Trine je velmi dobře hodnocena především kvůli své pohádkové grafice, ale i zajímavé hratelnosti. Ujmete se role tří hrdinů – kouzelníka, rytíře a zloděje – s nimiž se snažíte zachránit království od zlých sil. Všechny tři postavy musí spolupracovat, protože každá disponuje jinými schopnostmi.

[appbox appstore id411903084 oldprice=“299 Kč“]

Trine 2

A zlevněn je i druhý díl, který nabízí pokračování dobrodružství Trine. Opět na vás čeká akce, logické hádanky a klasická plošinovková hratelnost. Navíc Trine 2 podporuje kooperaci, takže můžete hrát online spolu s kamarádem.

[appbox appstore id483381002 oldprice=“449 Kč“]

GhostControl Inc.

Pamatujete si na legendární film Krotitelé duchů? Ve hře GhostControl Inc. si na ně můžete zahrát. Jedná se o strategii, která kombinuje tahové souboje s klasickými budovatelskými a manažerskými strategiemi. Staráte se o firmu, vylepšujete své vybavení a vydáváte se na lov duchů po celém městě. Vývojáři slibují herní dobu okolo 20 hodin.

[appbox appstore id785392007 oldprice=“349 Kč“]

Steam

Euro Truck Simulator 2

Euro Truck Simulator 2 je hrou od českého studia SCS Software a jak už název napovídá, ujmete se v ní role řidiče kamionu. V něm přijímáte nejrůznější zakázky, jezdíte skrze Evropu a snažíte se vydělat si dostatek peněz, abyste si koupili lepší vůz, či celou flotilu. Podívat se můžete do více než 60 evropských měst včetně těch z České republiky, Velké Británie, Německa, Itálie a mnoha dalších zemí.

[appbox steam simple 227300 oldprice=“19.99 €“]

Plague Inc: Evolved

Strategie či simulace Plague Inc: Evolved nabízí opravdu nevšední herní zážitek. Stanete se totiž virem a váš cíl je vyhladit lidstvo. Vyberete si zemi, ve které nakazíte prvního člověka a poté se už snažíte rozšířit. Za získané body si vybíráte, zda se budete šířit skrze nejrůznější zvířata, vodu, vzduch a mnoho dalších. Dále určujete, jaké příznaky vaše nemoc má. Pokud vše správně zkombinujete, podaří se vám vyhladit všechny lidi na zemi a vy vyhráváte.

[appbox steam simple 246620 oldprice=“14.99 €“]

Kingdom: New Lands

Strategická hra Kingdom: New Lands představuje další titul v pěkné pixelartové grafice. Titul samotný je o prozkoumávání království, přežívání, verbování stráží a vylepšování vašeho vybavení. Musíte si svůj hrad co nejlépe zabezpečit a vybavit, abyste přežili nájezdy vašich nepřátel.

[appbox steam simple 496300 oldprice=“14.99 €“]

macbook_lockscreen_fb

Dnes nejčtenější

.