Zavřít reklamu

Každý týden přibývají v iOS App Store nové, zajímavé aplikace. My vám na konci každého týdne přineseme přehled toho nejzajímavějšího, co iOS App Store za uplynulý týden přinesl. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Beat Snap 2

Beat Snap 2 je skvělý nástroj pro vytváření rytmů a efektů bicích. Vyberte si svůj oblíbený žánr a vytvářejte skvělou rytmickou muziku.

[appbox appstore id1437797871]

Wise Camera

Wise Camera přináší zcela nový, svěží vítr do způsobu, jakým na svém iOS zařízení pořizujete fotografie. Ocení ji jak amatéři, tak i profesionálové. Zkuste si efekty tak trochu jinak.

[appbox appstore id1406085025]

Vet Tv

Vet Tv je aplikace, nabízející pořady a filmy z prostředí armády. Uživatelům umožňuje realistický vhled do světa vojenství. Aplikace funguje na bázi předplatného.

[appbox appstore id1434481621]

BitLife – Life Simulator

Jak byste žili svůj BitLife? Dokážete udělat ta správná rozhodnutí a stát se příkladným, úspěšným občanem, než váš čas vyprší? Vyzkoušejte si život nanečisto se vším všudy ve hře BitLife – Life Simulator.

[appbox appstore id1374403536]

FPS.io

Pokud jste dosud zkratku „fps“ měli asociovanou s videem, vězte, že v této hře znamená „Fast-Play Shooter“. Změřte si své síly s protihráči z celého světa v reálném čase, vyzkoušejte si nejrůznější výzvy, vylepšujte své postavy a staňte se šampionem.

[appbox appstore id1287461896]

iPad

Dnes nejčtenější

.