Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Chcete se pořádně obout do fitness a sportování, nebo vás zkrátka jen zajímá, kolik kroků denně ujdete, kolik kalorií spálíte, nebo jak dobře spíte? Tyto informace a mnohem víc vám spolehlivě poskytne novinka Honor Band 4, přizpůsobený speciálně běžcům.

Honor Band 4 Running Edition je vysoce kvalitní fitness náramek, který je lehký, skvěle nositelný, a díky svému designu je vhodný jak pro muže, tak i pro ženy. Disponuje černobílým, dobře čitelným OLED displejem s úhlopříčkou 0,5 palce a je voděodolný do 50 metrů. Honor Band 4 nabízí krokoměr, monitoring spánku, tracker pro různé druhy tělesné aktivity nebo třeba upozornění na příliš dlouhou dobu sezení. Vybaven je také šestiosým senzorem. Honor Band 4 vás také dokáže upozornit na příchozí zprávu i hovor, majitelé iOS zařízneí mohou na náramku hovor také ztlumit. Baterie náramku má kapacitu 77 mAh.

Fitness náramek Honor Band 4 zakoupíte na webu E-Bay za 543 korun. Poštovné do České republiky je zcela zdarma, prodejce zboží expeduje nejpozději 1 den po přijetí platby.

Honor Band 4 fb

Dnes nejčtenější

.