Zavřít reklamu

Pred niekoľkými mesiacmi sme sa dočkali vítaného updatu pre kultovku v podobe GTA: San Andreas pre iOS, ktorý zabezpečil optimalizáciu pre obrazovku iPhonu X. Rockstar Games nepoľavuje vo svojej iniciatíve zlepšovania herných podmienok pre hráčov používajúcich mobilné zariadenia, preto sa podobnej aktualizácie dočkal aj nemenej známy titul Max Payne. Legendárny počin z roku 2001 z dielne Remedy Entertainment si tak môžeme užiť v oveľa lepšom grafickom spracovaní na vlajkových lodiach využívajúcich platformu iOS. Napriek menšiemu počtu hier, ktorými v App Store ikonické vydavateľstvo disponuje, sa herný zážitok aj naďalej konštantne posúva na novú úroveň.

V porovnaní s minulou generáciou herných strojov, sa Rockstar Games angažuje na platforme jablčných zariadení o niečo menej, ako tomu bolo pred niekoľkými rokmi. Adaptácia nových titulov na prenosnú konzolu Nintendo Switch však môže byť príkladom faktu, že producenti stále vnímajú potenciál portable zariadení a niekedy v budúcnosti sa dočkáme oveľa častejšieho príchodu známych počinov aj pre mobilné telefóny. Je však viac než pochopiteľné, že v momentálne prebiehajúcom období sú zoskupenia vývojárov extrémne vyťažené hlavne vďaka prichádzajúcej pecke, ktorú predstavuje Red Dead Redemption pre konzoly Xbox One a PS4.

Max Payne Mobile si teraz zahráme v plnej optimalizácii aj na najnovších iPhonoch. 

Podľa doterajšieho scenára to vyzerá tak, že čoskoro by sa podobného updatu mohlo dočkať aj mobilné prevedenie legendárnej hry GTA: Vice City, ktorá je tiež dostupná v digitálnom obchode App Store. Konkrétneho vyhlásenia na túto tému sme sa však ešte nedočkali, preto nám neostáva nič iné, ako jednoducho počkať. Rockstar Games toho môže v talóne ukrývať naozaj mnoho, no s najväčšou pravdepodobnosťou a prihliadnutím na momentálne prebiehajúce práce sa s väčšími vychytávkami ako sú optimalizácie alebo určité opravy v jednotlivých tituloch nestretneme.

  • Hra Max Payne je dostupná v App Store pre zariadenia s iOS

[appbox appstore id512142109]

Max

Dnes nejčtenější

.