Zavřít reklamu

Zapájanie reálnych postáv z histórie do herných záležitostí nie je žiadnou novinkou vo svete gamingu. Zábavnou formou sa o túto skutočnosť postaralo štúdio 10tons, ktoré nám už čoskoro prinesie novú hru na jablčné zariadenia s iOS. Tvorcovia známych hier ako JYDGE, Crimsonland alebo Neon Chrome disponujú širokým spektrom skúseností, nakoľko sa ich tituly objavili nielen na PC ale aj na konzolách Xbox One a PS4. Ich úspešný počin vo forme Tesla vs Lovecraft si tak už o týždeň budeme môcť vychutnať aj na mobilných zariadeniach. V príbehu sa chopíme úlohy otca elektriny a mnohých vynálezov, ktorým nie je nik iný ako Nikola Tesla. Ten sa za pomoci svojich výdobytkov modernej technológie postaví početným hordám monštier, ktorým velí nemenej známy spisovateľ a autor sci-fi a hororových príbehov HP Lovecraft.

Myšlienka tohoto spracovania je rovnako zábavná a chytľavá, ako bizarná. Hra zaujala veľké množstvo fanúšikov hlavne vďaka svojmu portu na PC, kde si ju na Steame stiahli tisíce hráčov. Solídne animované grafické spracovanie v kooperácii s vtipným gameplayom robí z hry jasnú voľbu pre každého nadšenca mobilných titulov.

V zábavnom počine sa postavíme do úlohy legendárneho vynálezcu, s ktorým premeníme ulice mesta na bojové pole. 

Podľa tvorcov je hra na obrazovkách mobilných telefónov ešte zábavnejšia, nakoľko je ovládanie pomocou virtuálnych joystickov a tlačidiel oveľa prirodzenejšie a intuitívnejšie, ako v prípade konzolových gamepadov. Ak sa vám teda tento titul zdá sympatický, 10tons si pre potenciálnych záujemcov prichystal sezónnu zľavu, oslavujúcu príchod hry na platformu iOS. Za hru Tesla vs Lovecraft pri predobjednávke zaplatíte viac ako o polovicu menšiu sumu, ktorá klesne z cenovky 8,99$ na 3,99$. Hra vychádza už koncom budúceho týždňa, preto nepremeškajte túto sympatickú akciu.  Nanechajte si ujsť nižšie uvedený pútavý trailer, ktorý vám priblíži celkovú ideu a vizuál hry.

  • Hra Tesla vs Lovecraft pre zariadenia s iOS dorazí do App Store už 25. októbra/října

[appbox appstore id1212868423]

Tesla

Dnes nejčtenější

.