Zavřít reklamu

Na platforme mobilných telefónov si okrem akčných, strategických alebo motoristických, či arkádových titulov môžeme užívať aj obľúbené simulátory. Spomedzi najtradičnejších počinov tohoto žánru možno vybrať hry zo sekcie „Bike Trials“, pomocou ktorých sa vieme vžiť do virtuálnej kože freeride jazdcov a poriadne si jazdu na bivykli okoreniť. Najnovším zástupcom tejto kategórie sa už čoskoro stane ambiciózny titul Pedal Up! z dielne kanadského štúdia Derailleur Interactive. Hra upúta nielen solídnym grafickým spracovaním ale taktiež unikátnym systémom ovládania a širokých možností. Silnou stránkou hry je realistické spracovanie, ktoré sa približuje autentickej fyzike a spôsobu skutočnej jazdy.

Pripravovaná hra Pedal Up! ponúkne množstvo herných levelov a misií, v ktorých sa popasujeme s tými najzložitejšími prekážkami a bariérami. Trikom, ktorý spočíva v úspešnom zvládnutí levelu, je nielen štýlovo prejsť všetky predmety, ktoré sa nám postavia do cesty, ale taktiež nespadnúť a nedolámať sa. Ovládanie je riešené na báze klasických virtuálnych joystickov umiestnených na oboch stranách hernej obrazovky, pričom ovládate nielen rýchlosť a smer jazdy, ale aj prenesenie váhy jazdca. Čo i len nepatrné premiestnenie ťažiska do nesprávneho smeru môže viesť k fatálnym následkom, ktoré by sme v skutočnom živote chceli zažiť len veľmi neradi. Obtiažnosť sa bude pochopiteľne zvyšovať s prejdenými levelmi, na ktorých úspešné zvládnutie budeme potrebovať dostatočnú úroveň schopností.

Pedal Up! nás zavedie na rôzne lokality, ktoré budú disponovať odlišnými prekážkami a obtiažnosťou. 

Tento titul predstavuje výbornú kombináciu nekonvenčnej zábavy a poriadnej dávky sústredenia. Okrem klasických levelov nám hra ponúkne niekoľko režimov ako časový Time Trial, Tricks Challenge alebo Extreme Challenge mód. Svoje schopnosti rovnováhy a rýchlosti jazdy na bicykli si budeme môcť otestovať na vyše štyroch desiatkách levelov svolu s onlinovými súťažami, pomocou ktorých si porovnáme skóre s tými najlepšími hráčmi. Tvorcovia bohužiaľ neuviedli konkrétny dátum príchodu, no iOS verzie by sme sa mali dočkať ešte do konca roku 2018. Nenechajte si ujsť herný trailer v nižšie uvedenom videu.

Pedal

Dnes nejčtenější

.