Zavřít reklamu

Ak ste fanúšikom koridorových skákačiek a podobných herných titulov, určite vás zaujme nový počin z dielne štúdia Orion Arts. Klasika v podobe hier ako Subway Surfer alebo Temple Run musí byť známa azda každému príležitostnému hráčovi, ktorý z času na čas vyskúša prevetrať svoju hernú knižnicu na svojom iPhone. Nový titul s názvom Galerider predstavuje výborný doplnok do tejto sféry herných režimov, pričom je graficke veľmi pekne spracovaný a určite neurazí ani samotným priebehom hry. V hre sa pemiestnime do fantasy krajiny plnej drakov, podivných stvorení a mágie, vďaka ktorej si budeme musieť prebojovať cestu čo najďalej, ako sa len dá.

Nejedná sa pritom o titul žiadneho renomovaného štúdia, no aj napriek tomu by sme sa mali dočkať príjemnej a nekonvenčnej zábavy. Priebeh hry bude spočívať v jednoduchom lietaní na forme auto-run, pričom našou jedinou úlohou bude prekonávať nástrahy okolitého sveta. K tomu nám bude dopomáhať ako samotný drak, na ktorom budeme plachtiť, no tak aj kúzla využívané vašou hernou postavou. Kustomizačné prvky hry sa budú týkať voľby jednotlivých drakov a príšer, schopností alebo rôznych vizuálnych doplnkov. Ak sa pohybujete v hernej sfére, určite vám padne do oka skutočnosť, že táto hra sa výrazne podobá na akýsi hybrid titulov Panzer Dragoon a Star Fox, ktoré si svojho času vyslúžili veľmi solídne ohlasy zo strany hernej komunity.

V Galerider sa zmocníme úlohy bojovníka Bree, ktorý chráni fiktívnu krajinu Hyperia vďaka svojmu okrídlenému a plemen chŕliacemu tátošovi. Samozrejme, podobných titulov sme už videli celkom dosť, no čo sa týka celkového spracovania a ovládateľnosti, Galerider určite má čím zaujať. K dispozícií bude niekoľko herných lokalít s rôznymi obtiažnostnými levelmi, ku ktorým budú prislúchať aj finálni bossovia. Súboje s menšími nepriateľmi sa však budú objavovať na hernej obrazovke oveľa častejšie, čo možno povedať aj o určitých herných nástrahách a prekážkach. Ak chcete získať lepšiu predstavu o spôsobe hry a celkovom spracovaní, nenechajte si ujsť nižšie uvedený trailer.

  • Hra Galerider vychádza už 3. októbra/října pre zariadenia s iOS

 

Galerider

Dnes nejčtenější

.