Zavřít reklamu

Rok se s rokem sešel a mánie kolem zahájení prodeje nových jablečných produktů je opět tady. Už mnoho let je zvykem, že se největší fanoušci a nedočkavci štosují do fronty před svůj oblíbený Apple Store několik dní předtím, než je plánované datum vydání nových produktů. Nejinak je tomu i letos.

Jedním z nedočkavců je i Isiaiah Stofferahn z Houstonu v Texasu, který už nyní „kempuje“ před Apple Storem. V pátek, když se dveře obchodu otevřou, za sebou bude mít více než pět dní čekání. V pondělí umístil fotografii na Instagram a uvedl, že už má za sebou 24 hodin z jeho 5 nocí dlouhého čekání.

„Mám s sebou rozkládací židli. Tu zde opravdu potřebujete. Také mám deštník, kvůli sluníčku a vedru. Přinesl jsem si i nějakou vodu, ale zaměstnanci Apple Storu jsou opravdu hodní. Nabídli mi, že mi donesou vodu kdykoliv ji budu potřebovat. Mám také nějaké jídlo.“ řekl Stofferahn reportérům z CNBC, kteří s nim přišli před Apple Store udělat rozhovor. Dokonce dostal i matraci a přikrývku, aby nemusel spát v sedě na židli.

Na fanoušcích Applu čekajících na nové iPhony a Apple Watch se rozhodly zviditelnit i některé podniky. Skvělým příkladem je donášková služba Deliveroo, která vám v některých zemích doručí jídlo či pití až do fronty před Apple Store. „Stát v dnešní době frontu na iPhone nedává moc smysl, když vám jej mohou doručit v ten stejný den domů, ale chápeme, že se jedná o jakýsi rituál největších fanoušku. Abyste nepřišli o své místo ve frontě a zároveň neumřeli hlady, Deliveroo vám může donést jídlo přímo do fronty v těchto zemích: Austrálie, Belgie, Francie, Německo, Hong Kong, Itálie, Irsko, Nizozemsko, Singapur, Španělsko, Spojené Arabské Emiráty a Velká Británie,“ má služba napsáno na svém webu. Donáška zatím nefunguje v USA, ale pokud vyrážíte na noční čekání třeba do Drážďan, máte jistotu, že o hladu nebudete.

apple fronta fb

Dnes nejčtenější

.