Zavřít reklamu

Ak ste si mysleli, že populárny režim Battle Royale povedal na platforme mobilných telefónov svoje posledné slovo, tak ste na omyle. O tom, že sa jedná o jeden z najhranejších herných módov niet žiadnych pochýb, hlavne pokiaľ ide o Fortnite a PUBG Mobile. Týmto dvom prvkom však už čoskoro vyrastie konkurencia v podobe známeho titulu H1Z1, ktorý chystá nálet na App Store. Počin z dielne štúdio Daybreak Fame Company sa môže pochváliť veľkým úspechom na platforme PC a ešte väčším na konzole PS4. V sprievode tejto hry si pre nás štúdio prichystalo ešte jeden titul, ktorý dorazí na iOS vôbec po prvý krát a to zábavnú 3D MMO RPG-čku s názvom Everquest.

Ak je reč o režime Battle Royale, takmer určite sa vám ako prvý v mysli vybaví titul Fortnite. Prichádzajúci počin H1Z1 však operoval v tejto sfére omnoho skôr, nakoľko sa jedná o vôbec prvého priekopníka tohoto režimu. Epic Games ale vie, ako svoje produkty predať a preto sa marketing a popularita postarala o zatienenie tohto titulu. Tvorcovské štúdio je naviac zodpovedné za hry ako napríklad PlanetSide 2 alebo DC Universe Online. Dôvodom oneskoreného príchodu na platformu mobilných telefónov boli zle načasované investície. No v kooperácii s prvkom Nantworks, s ktorým sa štúdio postaralo o založenie nového vydavateľstva orientovaného práve na mobilné telefóny, sa chystá vziať virtuálny obchod App Store doslova útokom.

Univerzum Everquest zažije novom spracovaní na iOS svoju premiéru 

O obidva prídavky do našich herných knižníc sa teda postará novovzniknutý publisher NantG Mobile, ktorý okrem spomínaných hier pracuje aj na iných projektoch. Podľa slov tvorcov sa bude jednať o zážitok orientovaný na novú generáciu smartfónov, ktorý chcú docieliť použitím nového mobilného enginu. Konkrétne dátumy vidania v prípade oboch titulov sú zatiaľ neznáme, no mali by sme sa ich dočkať v čo najbližšej dobe. Prídavok vo forme H1Z1 prinesie nový závan čerstvého vzduchu do najpopulárnejšieho režimu súčasnosti, čo určite prospeje k väčšej diverzite na mobilnom trhu. Trailer k tomuto Battle Royale počinu si môžete vychutnať v nasledujúcom videu.

H1Z1

Dnes nejčtenější

.