Zavřít reklamu

O kvalitách hodiniek Apple Watch sme sa presvedčili už niekoľkokrát, či už v zmysle zdravotníckej pomoci, alebo ako partnera pri cvičení a tréningoch. Apple vie ako majiteľa jablčných hodiniek motivovať k lepším výkonom, čo dosahuje vo forme odmeňovania úspechmi. Okrem tradičným úspechov alebo ak chcete „achievementov“ ako napríklad prvý beh, prekonanie 200% pohybového cieľa alebo rekord v podobe najdlhšej pohybovej série sa v zozname sem tam objaví špeciálna výzva. Po poslednom úspechu v podobe výzvy na deň Zeme, si pre nás Apple prichystal novú limitovanú odmenu. Tentokrát sú hlavným aktérom národné parky.

Jediné čo stačí pre odomknutie tejto odmeny spraviť, je absolvovať krátky tréning v podobe chôdze, behu alebo tréningu na vozíčku s trvaním najmenej 50 minút. Ocenenie bolo uvedené na základe sviatku národných parkov po celom svete, ktorý sa uvádza práve na 1. september/září. Odmena s malým odznakom je inšpirovaná 50. výročím národného parku Redwood v Kalifornii. Po dokončení 50-minútovej prechádzky alebo behu v appke Tréning alebo v inej príslušnej aplikácii, sa tento achievement jednoducho nahrá do systému a odomkne vám výročnú odmenu.

Takto vyzerá nový odznak v znamení 50. výročia národného parku Redwood:

Okrem odznaku, ktorý splnením tejto úlohy získate, sa vám odomknú aj nové nálepky aktivity pre iMessage, ktoré su rovnako inšpirované národnými parkami. Tieto úspechy sú dostupné iba počas tohoto dňa (1. september/září), preto neváhajte a splňte výzvu, kým je dostupná. Podobne ako v predchádzajúcich prípadoch, ani teraz sa nejedná o žiaden horibilný tréning, preto je pomerne ľahké tieto odmeny získať. S príchodom očakávaného iOS12 sa tiež dočkáme úplne nových nálepiek z aplikácie Aktivita, ktoré budú sprístupnené každému užívateľovi bez potrebného tréningu. Nájdeme v nich napríklad animované postavičky, ktoré vykonávajú rôzne aktivity ako plávanie, beh, chôdzu a niekoľko ďalších tém, inšpirovaných dennou aktivitou použitím Apple Watch.

Watch
Watch

Více bleskovek

.