Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás nejzajímavější aplikace, které jsou dnes zcela zdarma. Bohužel, může se stát, že některé aplikace budou opět za plnou cenu, což my však žádným způsobem neovlivníme. Chtěli bychom vás však ujistit, že aplikace byly v době psaní článku zdarma. Pokud se chcete posunovat mezi screenshoty z aplikace, scrollujte do stran. Scrollování by mělo fungovat také na mobilní verzi.

Jestliže si chcete některou z nabízených aplikací stáhnout, klikněte na tlačítko Stáhnout anebo na název dané aplikace. Další možností, jak stahovat aplikace, je použít příslušní QR kód. V mobilní verzi stáhnete aplikaci kliknutím na její název. Velká ikona může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná také pro Apple Watch.

Gymster+ Gym Workout Tracker
Aplikaci Gymster+ ocení všichni, kteří zvedají váhy a stravují se stylem IIFYM. Aplikace dokáže analyzovat vaše cvičení, sledovat váš postup, navrhnout cvičební plán nebo sestavit jídelníček přesně pro vás.

[appbox appstore id936247513 oldprice=“59Kč“]

Studio Music Player
Studio Music Player je jednoduchý a chytrý přehrávač, který posune vaše EarPods na zcela novou úroveň. Kvalita přehrávání s touto aplikací znatelně vzroste téměř na úroveň drahých, profesionálních sluchátek.

[appbox appstore id1064850726 oldprice=“179Kč“]

Translate for Safari
TranslateSafari je rozšíření pro mobilní verzi webového prohlížeče Safari. Umožní vám přeložit kompletní webové stránky a nahlas je přečíst, disponuje možností optimalizace hlasových funkcí.

[appbox appstore id919040797 oldprice=“149Kč“]

Videomator
Videomator je prostá a zároveň strhující aplikace, která vám umožní nahrávat videa s různě barevným přednastavením. Veškerá upravená videa se uloží do vašeho photostreamu. Aplikace je bez dalších nákupů.

[appbox appstore id645807019 oldprice=“29Kč“]

TextEdit+
TextEdit přichází ve variantách pro iPad, iPhone a macOS. Umožní vám upravovat a synchronizovat vaše TextEdit dokumenty přes iCloudpřímo na iPadu či na iPhonu. Použití aplikace je jednoduché a rychlé.

[appbox appstore id1070883678 oldprice=“89Kč“]

BentoBlox
BentoBlox je nejenom pestrobarevná a uvolňující, ale také vysoce návyková puzzle hra. Vaším úkolem bude bezpečně a bez úhony projít nejrůznějšími dílky, hrát vám k tomu bude hudba, vybraná v závislosti na denní době.

[appbox appstore id1361865513 oldprice=“29Kč“]

iphone fb

Dnes nejčtenější

.