Zavřít reklamu

Štúdio Telltale Games má na starosti niekoľko podarených a úspešných titulov naprieč všetkými hernými platformami. Solídne zisky vykazujú aj hry sprístupnené na zariadeniach s iOS, kde je táto značka veľmi populárna. Medzi najikonickejšie počiny štúdia nepochybne patrí hra Walking Dead, ktorá operuje v App Store už celkom dlhú dobu. Za uplynulé roky sme mohli byť svedkami napínavých epizód a minisérií, v ktorých sme sa zoznámili so zaujímavými postavami ako Clementine, AJ alebo Lee Everett. Posledná séria hry bude ešte napínavejšia a emotívna, ako v prípade predošlého obsahu.

Posledné epizódy, ktoré si budeme môcť zahrať v sérii s príznačným názvom „The Walking Dead: The Final Season“ budú prezentované na práve prebiehajúcom Comic-Cone v americkom San Diegu. Záverečná séria vykresľuje takmer dospelú Clementine, ktorá sa od úvodných epizód zmenila na nepoznanie. Už viac nie je malým a krehkým dievčatkom ale obávanou bojovníčkou, ktorá si za uplynulú dobu prešla fyzickým a emocionálnym peklom. No teraz sa musí chopiť zodpovednosti nie len za seba, ale aj za AJ, ktorý prišiel o svoju vlastnú rodinu a stal sa sirotou.

Posledná séria v tomto kritikmi uznávanom titule prinesie dávku inovácie v podobe nového kamerového systému, pričom sa bude mierne vymykať predchádzajúcim dielom s výrazným dôrazom na komiksovú sériu od Roberta Kirkmana. Dočkáme sa nečakaných zvratov v príbehu a srdcervúcich scén, ktoré nám umožnia sa ešte viac vžiť do kože známych protagonistov.

Nenechajte si ujsť trailer k finálnej sérii The Walking Dead od Telltale Games v nasledujúcom videu:

Prvá epizóda poslednej série hry bude dostupná pre PC a konzoly už 14. augusta/srpna tohoto roku. O verzii pre zariadenia s iOS sa toho zataľ vie len málo, no táto séria by s určitosťou mala potešiť aj jablčných fanúšikov. V prípade predošlých epizód sme sa hry dočkali s miernym oneskorením, preto očakávame rovnaký scenár aj pri záverečnom hernom dodatku.

  • Hra The Walking Dead z produkcie Telltale je dostupná v App Store

[appbox appstore id524731580]

Dead

Dnes nejčtenější

.