Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás nejzajímavější aplikace, které jsou dnes zcela zdarma. Bohužel, může se stát, že některé aplikace budou opět za plnou cenu, což my však žádným způsobem neovlivníme. Chtěli bychom vás však ujistit, že aplikace byly v době psaní článku zdarma. Pokud se chcete posunovat mezi screenshoty z aplikace, scrollujte do stran. Scrollování by mělo fungovat také na mobilní verzi.

Jestliže si chcete některou z nabízených aplikací stáhnout, klikněte na tlačítko Stáhnout anebo na název dané aplikace. Další možností, jak stahovat aplikace, je použít příslušní QR kód. V mobilní verzi stáhnete aplikaci kliknutím na její název. Velká ikona může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná také pro Apple Watch.

Orderly – Simple to-do lists

Pokud si potřebujete vytvořit seznam úkolů, není nic jednoduššího, než si stáhnout aplikaci Orderly – Simple to-do lists, která se vyznačuje jednoduchým rozhraním, bezproblémovou cloudovou synchronizací a mnoha užitečnými funkcemi. Dokonce si můžete v aplikaci vytvořit neomezené množství kategorií a složek.

[appbox appstore id506632088 oldprice=“25Kč“]

Aero Fish

Aero Fish je návyková arkádová hra, v níž existují tři hlavní hrdinové, z nichž každý poskytuje jiný herní zážitek. Vaším úkolem je vyhýbat se překážkám, které se vám objeví v cestě. Vyhýbejte se skalám a střílejte po nepřátelích.

[appbox appstore id1237725202 oldprice=“25Kč“]

iWheel Decision Maker

Jestliže se nemůžete rozhodnout z několika možností, použijte aplikaci iWheel Decision Maker. Pomůže vám s vašimi každodenními rozhodnutími.

[appbox appstore id1372815203 oldprice=“25Kč“]

Easy Meal Recipes Menu Planner

Easy Meal Recipes Menu Planner je užitečná aplikace, která se stane vašim pomocníkem v kuchyni. Konečně nemusíte přemýšlet, co dnes uvaříte k obědu, protože tato aplikace vám poskytne recepty na každý den.

[appbox appstore id1280868596 oldprice=“25Kč“]

Your GPS Location Finder Pro

Stává se vám, že zapomínáte na to, kde jste zaparkovali automobil? Prostřednictvím aplikace Your GPS Location Finder Pro si uložíte GPS souřadnice automobilu, a potom stačí spustit navigaci přímo k vašemu vozidlu.

[appbox appstore id1336324631 oldprice=“25Kč“]

Live 2 Photos

Skrze aplikaci Live 2 Photos můžete extrahovat více statických obrázků z Live fotek, videí a GIF souborů. Dostala dokonce nedávno podporu iOS 11 a nových iPhonů.

[appbox appstore id1056698678 oldprice=“49Kč“]

YoWindow Weather

YoWindows Weather je jedinečná aplikace pro předpověď počasí. Ojedinělá je v tom, že ukazuje živou krajinu, která odráží skutečné počasí ve vašem městě. Jestliže tedy venku prší, prší i v samotné aplikaci. Stejně tak se v aplikaci odehrává východ a západ slunce.

[appbox appstore id606193225 oldprice=“79Kč“]

SpriteBox Coding

SpriteBox Coding je dobrodružná hra, ve které se naučíte zároveň i programovat. Ve hře porozumíte programování postupně, až nakonec v ní budete používat skutečné syntaxe jazyka Swift.

[appbox appstore id1270538471 oldprice=“99Kč“]

New York City – offline map

Pokud se chystáte do New Yorku na dovolenou, stáhněte si už nyní zdarma offline mapy města. V tak velké metropoli se snadno ztratíte. Jestliže však nebudete mít k dispozici připojení k internetu, jen těžko si najdete v mapách cestu zpět, ovšem s offline mapami se nestane, že byste se ztratili.

[appbox appstore id984067072 oldprice=“99Kč“]

iphone student fb

Dnes nejčtenější

.