Zavřít reklamu

Tisková zpráva: Přestal vás již iPhone bavit a rádi byste vyzkoušeli smartphone z portfolia jeho hlavního konkurenta? Pak je právě teď ta nejvhodnější doba. Pokud se totiž pro jeho nákup rozhodnete nyní, můžete ušetřit díky akci Samsung trade-in skutečně velké peníze. Samsung totiž váš starý telefon odkoupí za nejvyšší možnou částku a pokud se do jeho trade-in akce zapojíte podle instrukcí na jeho webu, obdržíte krom peněz za telefon I bonus ve formě výrazné slevy na vybrané modely.

Samsung Galaxy S9

Vybírat můžete z jeho nejnovější vlajková loď Galaxy S9, popřípadě  Galaxy S9+. Oba modely vynikají Super AMOLED displejem, který se rozprostírá přes celou přední stranu. Díky tomu si tak vychutnáte fotky, videa či další věci, které se vám na displeji objeví, naplno. Telefony též disponují skvělými fotoaparáty, na které zachytíte prvotřídní záběry. Smartphony se navíc mohou pochlubit i voděodolností a prachoodolností podle IP68. Právě odolností IP68 překonávají konkurenční iPhony, které se chlubí jen odolností IP67 – čili schopností vydržet v metrové hloubce po dobu 30 minut. Samsung však zvládne daleko víc. Díky akci trade-in vám Samsung dá na tyto modely bonus ve formě slevy 4000 korun, dale pak ušetříte I díky odkupu starého smartphonu.

Samsung Galaxy S8

Zapomenout bychom ale neměli ani na jejich starší bratříčky Galaxy S8 a S8+, které jsou též ve světě velmi oblíbené. Pokud se rozhodnete pro tyto modely, získáte spolehlivé smartphony s velmi kvalitním displejem, vysokým výkonem, kvalitním fotoaparátem, voděodolností a prachuodolností podle iP68 a nadčasovým designem. I zde nabízí Samsung bonus ve formě 4000 korun.

Samsung Galaxy Note8

Dalším mistrovským kouskem z dílny Samsunguje model Galaxy Note8. Jedná se o unikátní model, jehož hlavní předností je speciální pero S Pen. S tím lze smartphone velmi pohodlně ovládat či jím do něj zapisovat poznámky, což je skutečně návykové. V případě koupě Galaxy Note8 se dale můžete těšit na duální fotoaparát, bezrámečkový displej s úhlopříčkou 6,3” nebo voděodolnost. I tento telefon má navíc velmi nadčasový design a velmi vysoký výkon, takže se jeho nákupem na pěkných pár let rozhodně nespálíte. A to nejlepší? Na Note8 lze též získat bonus 4000 korun a při jeho nákupu tak výrazně ušetřit.

Samsung Galaxy A6A8

Zaujmout by mohl i Samsung Galaxy A8 se 5,8” Infinity displejem. Obsahuje též procesor Exynos 7885 a 4 GB RAM paměti. Telefon se může též pochlubit velmi dobrým fotoaparátem a odolností IP68. Posledním modelem, který bychom vám rádi představili, je Galaxy A6. I tento model zaujme spíše méně náročné uživatele, kteří však vyžadují krásný displej takřka přes celou přední stranu, velmi dobrý výkon a dlouhou výdrž baterie. Na model A8 vám dá Samsung v rámci trade-in bonus 2000 korun a další peníze ušetříte odprodejem starého smartphonu, to same pak platí I u modelu Galaxy A6.

Takto vypadá model Galaxy A6:

Takto vypadá model Galaxy A8:

Pokud chcete slevové akce trade-in využít, nad nákupem příliš neváhejte. Akce totiž platí jen do konce srpna. Podrobné informace o celé akci naleznete přímo zde.

samsung-galaxy-s9-double-your-memory-2

Dnes nejčtenější

.