Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme.

Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko Stáhnout či na název aplikace. Ke stažení aplikace můžete použít také QR kód. Mezi screenshoty můžete scrollovat do stran, což by mělo fungovat i v mobilní verzi. Jestliže se vám náhled nezobrazuje správně, stačí stránku aktualizovat.

Hang – Video Always On Top

Pokud potřebujete, aby přehrávané video zůstalo pořád v popředí, přestože na ploše děláte něco jiného, pomůže vám v tom aplikace Hang – Video Always On Top, kterou stáhnete dnes zcela zdarma. Bez problémů tak můžete sledovat oblíbené videozáznamy, ale přitom pracovat na důležitém projektu do práce. Je kompatibilní s YouTube, Vimeo, Vevo a dalšími video platformami.

[appbox appstore id1050779754 oldprice=“25Kč“]

Kiwi for Gmail

Další aplikací, kterou možná na svém Macu uplatníte, je Kiwi for Gmail. Integruje všechny G Suite (dříve Google Apps) do Gmailu. Gmail společně s G Suite vytvoří plnohodnotného desktopového klienta, který zvládne všehno, co potřebujete. Spárujete ho s několika účty Gmail a vytvoříte řešení, které bude konkurovat Microsoftu Office 365.

[appbox appstore id986304488 oldprice=“249Kč“]

Image Smith

Ušetřete čas tím, že přes aplikaci Image Smith, kterou stáhnete dnes z Mac App Storu zdarma, upravíte knihovny obrázků najednou. Jedná se o výkonný nástroj pro zpracování množství obrázků. Aplikace nabízí několik funkcí, a tak snadno u všech obrázků změníte velikost, orientaci, barvu a podobně. Image Smith dokáže pracovat s různými formáty obrázků – JPEG, GIF, PSD, TIFF, PNG, BMP a tak dále.

[appbox appstore id414542787 oldprice=“25Kč“]

Cheats With Words

Ještě něco pro zábavu. Pokud umíte anglicky, vyzkoušejte hru Cheats With Words, což je něco na způsob Scrabblu. Porazte své přátele.

[appbox appstore id412344645 oldprice=“25Kč“]

Slevy her na macOS ze Steamu

Celesate

[appbox steam simple 504230 oldprice=19,99€]

Tribloos 3

[appbox steam simple 520540 oldprice=4,49€]

Ecchi Cards

[appbox steam simple 890180 oldprice=3,99€]

Quible Sphere

[appbox steam simple 840380 oldprice=1,59€]

Rolling in the Reef

[appbox steam simple 884960 oldprice=6,59€]

macbook fb

Dnes nejčtenější

.