Zavřít reklamu

Apple v posledních měsících opravdu nezahálí a připravuje spoustu vlastního obsahu pro budoucí streamovací službu, která bude nejspíše konkurovat Netflixu a HBO Go. S tím souvisí i angažování nejrůznějších celebrit a k Oprah Winfrey, která připravuje vlastní show, Kelly Costello, Jenifer Aniston a Reese Witherspoon se nyní připojí i Mimi Leder.

Ta bude s výše zmíněními hvězdnými herečkami připravovat seriál o životě lidí, kteří každé ráno probouzí Ameriku, o kterém jsme vás již dříve informovali. Mimi Leder je režisérkou, která má za sebou úspěšnou kariéru převážně na poli seriálů. Z jejich filmů je nejlépe hodnocený snímek Pošli to dál z roku 2000, ve kterém jsme mohli vidět například Kevina Spaceyho. Její seriálová historie je však kvalitních počinů plná. Namátkou  se podílela například na seriálu Pohotovost a v poslední době zejména Pozůstalí (The Leftovers). Ten je hodnocený jako jeden z nejlepších seriálů, které můžeme v současnosti najít v knihovně HBO.

Je vidět, že to Apple s příchodem mezi streamovací platformy myslí vážně a nebojí se investovat do hvězdného obsazení. V přípravě už je opravdu mnoho projektů, takže bychom se oficiálního oznámení mohli dočkat brzy. Spekuluje se, že první pořady by mohli být dokončené už příští rok, kdy by se také mohla nová služba spustit.

jennifer-aniston-reese-witherspoon

Dnes nejčtenější

.