Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme.

Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko Stáhnout či na název aplikace. Ke stažení aplikace můžete použít také QR kód. Mezi screenshoty můžete scrollovat do stran, což by mělo fungovat i v mobilní verzi. Jestliže se vám náhled nezobrazuje správně, stačí stránku aktualizovat.

Selfie App

Bojíte se, že vám někdo ukradne MacBook? Slídí vám manželka či manžel v počítači? Chtěli byste vědět, zda se někdo snaží dostat do vašeho MacBooku, když zrovna nejste u něj? Nebo si pouze chcete pořídit selfie, kterou zveřejníte na Twitteru a Facebooku? Ideální aplikací je Selfie App, která je navíc nyní ke stažení zdarma. Jakmile někdo otevře, případně jen probudí z režimu spánku MacBook či iMac, aplikace pořídí fotografii uživatele, který se snažil do jablečného počítače dostat. Aplikace zachytí fotky ještě před přihlášením, a tak lidé, kteří vaše heslo neznají, budou i tak vyfoceni. Stačí potom nastavit, aby se fotky uložili na Dropbox, a tak se k nim dostanete i z jiného zařízení.

[appbox appstore id939263027 oldprice=“25Kč“]

GedGap

GedGap je genealogický nástroj, který vám pomůže naplánovat a vyhodnotit váš výzkum. Pokud tedy děláváte nějaké výzkumy, aplikace GedGap vám může být nápomocná.

[appbox appstore id1027686876 oldprice=“25Kč“]

Puppetry Gif Maker

Další užitečnou aplikací, která by vám v Macu neměla chybět, je Puppetry Gif Maker, prostřednictvím které převedete jakékoliv video anebo část filmu do animovaného GIFu. Přímo pod původním videoklipem se zobrazují náhledy vygenerovaného GIFu, a tak máte okamžitý náhled na výstupní soubor, který ještě před uložením můžete jakkoliv upravit.

[appbox appstore id664993695 oldprice=“129Kč“]

Detexif Exif Viewer

Pro snadné zobrazení exif a dalších metadat uložených ve fotografiích použijte aplikaci Detexif Exif Viewer, která je dnes ke stažení zdarma. Zobrazí vám pouze data, která jsou pro vás užitečná, naopak ta neužitečná ignoruje.

[appbox appstore id557890120 oldprice=“49Kč“]

PDF to PowerPoint Converter

Vytvořit PDF dokument z PowerPoint souboru je naprosto jednoduché, ovšem mnohem složitější je to naopak. Ale naštěstí existují pomocníci jako PDF to PowerPoint Converter, kteří to dokážou.

[appbox appstore id566211321 oldprice=“379Kč“]

Slevy her na macOS ze Steamu

Slash or Die 2

[appbox steam simple 835640 oldprice=3,29€]

The Spiral Scouts

[appbox steam simple 862480 oldprice=8,19€]

Scrunk

[appbox steam simple 818780 oldprice=6,59€]

Insane Robots

[appbox steam simple 516030 oldprice=19,99€]

Rifter

[appbox steam simple 625740 oldprice=11,99€]

MacBook Retina Space Gray FB

Dnes nejčtenější

.