Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás nejzajímavější aplikace, které jsou dnes zcela zdarma. Bohužel, může se stát, že některé aplikace budou opět za plnou cenu, což my však žádným způsobem neovlivníme. Chtěli bychom vás však ujistit, že aplikace byly v době psaní článku zdarma. Pokud se chcete posunovat mezi screenshoty z aplikace, scrollujte do stran. Scrollování by mělo fungovat také na mobilní verzi.

Jestliže si chcete některou z nabízených aplikací stáhnout, klikněte na tlačítko Stáhnout anebo na název dané aplikace. Další možností, jak stahovat aplikace, je použít příslušní QR kód. V mobilní verzi stáhnete aplikaci kliknutím na její název. Velká ikona může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná také pro Apple Watch.

Mideo: Video + Listen to Music

S aplikací Mideo: Video + Listen to Music, kterou dnes stáhnete zdarma, můžete nahrávat videa a zároveň poslouchat hudbu na pozadí.  Jestliže vám vadí, že se hudba zastaví pokaždé, když otevřete fotoaparát, tato aplikace je pro vás jako stvořená. Mideo ukládá videa, která nahrajete, přímo do knihovny s fotografiemi.

[appbox appstore id1358135284 oldprice=“49Kč“]

Photonu – live photo dual cam

Skrze aplikaci Photonu můžete vidět to, co vidí druhy uživatel přes svou kameru. Stačí se spárovat s druhým telefonem přes stejnou Wi-Fi či Bluetooth.

[appbox appstore id914293477 oldprice=“49Kč“]

PhotoBot

Prostřednictvím aplikace PhotoBot budete fotit selfie, aniž byste museli stisknout tlačítko na iPhonu. Aplikace zachytí automaticky několik fotek, například každou vteřinu, a potom pouze vyberete selfie, jež se vám bude nejvíce líbit.

[appbox appstore id1132634656 oldprice=“129 Kč“]

Screeny 2.0

Aplikace Screeny 2.0 vám vedle pořizování snímků obrazovky pomůže se správou živých fotografií (zanechá fotografie a odstraní nich videa), videí a fotek.

[appbox appstore id941121450 oldprice=“49Kč“]

RulAR – Augmented 3D Ruler

RulAR umožňuje přesně měřit věci okolo vás, a to pouze za pomoci kamery iPhonu a rozšířené reality. Výsledky měření potom můžete sdílet s přáteli přes iMessage či jiné aplikace. Pomocí aplikace se dá dokonce měřit objem či obsah.

[appbox appstore id1287070798 oldprice=“25Kč“]

Stopwatch+: Accurate Mechanical Analog Timepiece

Stopwatch+ jsou profesionální mechanické stopky. Jestliže tedy sportujete, zřejmě potřebujete perfektního společníka pro různé aktivity. Stopky ukládají historii, umožňují sdílet čas přes e-mail, Facebook a Twitter.

[appbox appstore id545654854 oldprice=“79Kč“]

Vector Logo Maker Pro

Vyzkoušejte svou kreativitu. Vytvořte si vlastní logo pomocí nástroje Vector Logo Maker Pro. Už nemusíte platit tisíce korun grafikům za vytvoření loga, protože to zvládnete i sami přes aplikaci Vector Logo Maker Pro, která je dnes ke stažení zdarma. V aplikaci najdete vše, co potřebujete, abyste mohli vytvořit úžasné a atraktivní logo, které si vaši zákazníci zapamatují.

[appbox appstore id1357547973 oldprice=“79Kč“]

MAVIS – Pro Camera

MAVIS je dokonalá filmová aplikace pro iPhone. Poskytuje profesionální nástroje pro natáčení filmů, jako jsou zaostření, sledování průběhu, falešné barvy a podobně. Dále nabízí ovládání zvuku, měření zvuku, vlastní rozlišení, frameráty a formáty nahrávek.

[appbox appstore id979227459 oldprice=“429Kč“]

BIAS AMP 2 for iPhone

BIAS AMP 2 je profesionální virtuální návrhář, který nabízí různé zesilovače. Prostřednictvím aplikace, kterou dnes stáhnete zdarma, můžete vytvořit nové zvuk tím, že si vytvoříte vlastní zesilovač. Ať se vám líbí rock, metalhead, jazz, blues či jiné žánry a chápete, jak fungují elektronické zesilovače, tak je aplikace pro vás jako stvořená.

[appbox appstore id807996795 oldprice=“499Kč“]

Sleep Watch by Bodymatter

Přes Apple Watch můžete sledovat svůj spánek automaticky, a to přes aplikaci Sleep Watch by Bodymatter. Stačí mít ruce po celou noc na zápěstí a po probuzení se vám zobrazí kompletní analýza spánku. Aplikace automaticky zaznamenává data. Jestliže nemáte Apple Watch, můžete se přihlásit do režimu spánku manuálně.

[appbox appstore id1138066420 oldprice=“79Kč“]

app-store-fb

Dnes nejčtenější

.