Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás nejzajímavější aplikace, které jsou dnes zcela zdarma. Bohužel, může se stát, že některé aplikace budou opět za plnou cenu, což my však žádným způsobem neovlivníme. Chtěli bychom vás však ujistit, že aplikace byly v době psaní článku zdarma. Pokud se chcete posunovat mezi screenshoty z aplikace, scrollujte do stran. Scrollování by mělo fungovat také na mobilní verzi.

Jestliže si chcete některou z nabízených aplikací stáhnout, klikněte na tlačítko Stáhnout anebo na název dané aplikace. Další možností, jak stahovat aplikace, je použít příslušní QR kód. V mobilní verzi stáhnete aplikaci kliknutím na její název. Velká ikona může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná také pro Apple Watch.

Mini for Facebook

První aplikací, kterou dnes stáhnete zdarma z App Storu, je odlehčená verze Facebooku, která se vyznačuje malou velikostí. Prostřednictvím aplikace můžete chatovat s přáteli, přehrávat si videa, sdílet příspěvky s přáteli a využívat v podstatě všechny funkce Facebooku.

[appbox appstore id1088589740 oldprice=“25Kč“]

Attack Heroes

Populární hra Attack Heroes kombinuje vzrušení s taktikou. Pustíte se v ní do sice jednoduchých, ale zato strategických bojů. Cílem hry je zničit nepřátele. Vybrat si můžete ze 13 akčních hrdinů. Stáhněte si hru dnes zdarma a porazte temného lorda Dong Zhuo.

[appbox appstore id1021845881 oldprice=“25Kč“]

Business Card Scanner-SamCard

Další aplikaci ocení především podnikatelé. Prostřednictvím ní snadno naskenujete vizitku se všemi informacemi, přičemž jméno, společnost, telefon a další údaje aplikace automaticky rozpozná a kontakt uloží do kontaktů v iPhonu. Jedná se o opravdu fantastickou čtečku vizitek.

[appbox appstore id467295371 oldprice=“99Kč“]

Aureus Prime

Zahrajte si zábavnou hru, ve které můžete soupeřit online s až třemi dalšími hráči. Ve hře prověříte, jakou máte paměť. Budete lepší vy, nebo ostatní soupeři? V nabídce jsou tři herní režimy. V jednom režimu hrajete až do chvíle, než se stroj rozbije, v druhém hrajete na čas a ve třetím online.

[appbox appstore id590779021 oldprice=“75Kč“]

PhotoX Pro – Top Live Photos

PhotoX Pro nabízí nejlepší tapety na plochu. Vybrat si můžete z 500 000 tapet, živých fotografií a podobně. Aplikace je nenáročná na paměť, běží hladce a rychle. Všechny tapety jsou ve vysoké kvalitě a vysokém rozlišení. Denně je nabídka tapet aktualizovaná, a tak vždy najdete něco nového. Ovšem živé fotografie fungují pouze od iPhonu 6s.

[appbox appstore id1266561892 oldprice=“75Kč“]

Noizio

Noizio je aplikace, která vám pomůže soustředit se na práci a zvýšit produktivitu. Aplikace slouží jako ekvalizér okolního zvuku pro vytvoření mixu okolních zvuků. Vybrat si můžete z 15 skvostných zvuků a namixujete si je podle nálady. Uživatelské prostředí aplikace je naprosto jednoduché.

[appbox appstore id960716999 oldprice=“25Kč“]

iShrug: Text Faces for iMessage

Pošlete svým přátelům ve zprávě přes iMessage tváře vytvořené ze symbolů. Nemusíte sami přemýšlet nad tím, jak vytvořit ze speciálních symbolů kočku, medvěda či psa, protože všechno najdete v aplikaci iShrug: Text Faces for iMessage, která je dnes zdarma.

[appbox appstore id1194298361 oldprice=“25Kč“]

iphone fb

Dnes nejčtenější

.