Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás nejzajímavější aplikace, které jsou dnes zcela zdarma. Bohužel, může se stát, že některé aplikace budou opět za plnou cenu, což my však žádným způsobem neovlivníme. Chtěli bychom vás však ujistit, že aplikace byly v době psaní článku zdarma. Pokud se chcete posunovat mezi screenshoty z aplikace, scrollujte do stran. Scrollování by mělo fungovat také na mobilní verzi.

Jestliže si chcete některou z nabízených aplikací stáhnout, klikněte na tlačítko Stáhnout anebo na název dané aplikace. Další možností, jak stahovat aplikace, je použít příslušní QR kód. V mobilní verzi stáhnete aplikaci kliknutím na její název. Velká ikona může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná také pro Apple Watch.

Instagram Meme Maker Memeslay

První aplikací, kterou dnes seženete zdarma, je Instagram Meme Maker Memeslay, prostřednictvím které snadno vytvoříte vlastní meme pro Instagram, Twitter, Tumblr a Facebook. Vytvoříte textové, obrázkové i video meme. Podle vlastního uvážení můžete měnit barvu pozadí, rozměry obrázků, šířku textu, velikost písma, zarovnání textu a podobně.

[appbox appstore id1203083862 oldprice=“79Kč“]

Falley Down

Trpělivost. Ve hře Falley Down se trpělivosti určitě naučíte. Vaším úkolem je vyhnout se padajícím míčem všem překážkám. Stačí ťukat do obrazovky. Uživatelské prostředí je naprosto jednoduché. Dokonce i samotnou hru hned po spuštění pochopíte.

[appbox appstore id1401985228 oldprice=“25Kč“]

System Activity Monitors

Aplikace monitoruje činnost iOS, a to konkrétně využití paměti, životnost baterie, využité místo a podobně. Uvnitř aplikace System Activity Monitors na vás čekají skvělé vizualizace či animace nabíjení baterie.

[appbox appstore id386118145 oldprice=“25Kč“]

Page: English Grammar Checker

Jestliže často píšete něco v angličtině, stáhněte si nyní zdarma aplikaci Page: English Grammar Checker, se kterou docílíte kvalitnějších textů. Zlepšíte psaní v angličtině a zkontrolujete, zda je text gramaticky a pravopisně správně. Aplikace také kontroluje interpunkci.

[appbox appstore id822797943 oldprice=“99Kč“]

Week Calendar Widget Pro

S widgetem zkontrolujete uplynulé, aktuální a nastávající události v kalendáři, aniž byste museli odblokovat zařízení. Získáte podrobné informace o událostech v kalendáři, jako jsou účastníci, umístění, poznámky a podobně. Přeskočíte odemknutí zařízení a přejdete rovnou do kalendáře, abyste se podívali na naplánované schůzky.

[appbox appstore id1048513780 oldprice=“49Kč“]

Film Cam – Film Born Quick Cam

Jestliže chcete zachytit jedinečné fotografie, vyzkoušejte aplikaci Film Cam, ve které najdete více než 150 druhů filtrů. Aplikace je naprosto jednoduchá, a tak ji dokáže používat i naprostý laik. Bez problémů nastavíte světelnost, vodoznak, rámeček, vlastní datum a podobně. Výsledná fotografie bude vždy vypadat, jako byste ji zachytili na analogovém fotoaparátu, čímž je aplikace Film Cam ojedinělá.

[appbox appstore id1322446531 oldprice=“79Kč“]

DJ Record Screen Music & Voice

Jestliže jste někdy přemýšleli, že se stanete DJem, klidně můžete. Aplikace DJ Record Screen Music & Voice zaznamená obrazovku se zvukem a hlasem. Stačí vybrat dvě písně z hudební knihovny, spustit nahrávání a ukázat své dovednosti jako DJ.

[appbox appstore id1110609125 oldprice=“25Kč“]

ipad app store fb

Dnes nejčtenější

.