Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme.

Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko Stáhnout či na název aplikace. Ke stažení aplikace můžete použít také QR kód. Mezi screenshoty můžete scrollovat do stran, což by mělo fungovat i v mobilní verzi. Jestliže se vám náhled nezobrazuje správně, stačí stránku aktualizovat.

Joystick Monitor

První aplikací, kterou dnes seženete pro macOS zdarma, je Joystick Monitor. Jedná se o perfektní nástroj, který vám pomůže hrát hry s joystickem. Připojte ovladače Xbox, PlayStation, Logitech či SteelSeries, joysticky anebo jakékoliv druhy gamepadu. Aplikace je kompatibilní jak s drátovými, tak i bezdrátovými herními ovladači. Zobrazíte si úplné rozvržení ovladače včetně detailních informací k jednotlivým tlačítkům.

[appbox appstore id1361339902 oldprice=“49Kč“]

Forecast Bar – Weather + Radar

Velice oblíbenou aplikací s předpovědí počasí je Forecast Bar – Weather + Radar, která je dnes ke stažení zdarma. Aplikace vás informuje o současném počasí, teplotách, oblačnosti a relativní vlhkosti. Dokonce má předpověď počasí na dalších 24 hodin, a tak se můžete podívat, jak bude následující den a podle toho si naplánovat program. Pokud aplikace zjistí, že v nadcházející hodině má pršet, poskytne vám animovaný graf zobrazující intenzitu deště. Vychytávek má aplikace mnohem více. Vyzkoušejte ji sami.

[appbox appstore id982710545 oldprice=“199Kč“]

Guard7

Guard7 je nástroj pro kryptografii, který lze použít k šifrování a dešifrování e-mailů a souborů, podepisování a ověřování souborů. Guard7 zajistí úplnou bezpečnost obchodních a soukromých zpráv.

[appbox appstore id1348667059 oldprice=“249Kč“]

Slevy her na Mac ze Steamu

Bloody Sand

[appbox steam simple 881170 oldprice=1,59€]

Seeds of Resilience

[appbox steam simple 877080 oldprice=13,99€]

Octo Gravity

[appbox steam simple 865800 oldprice=0,79€]

macbook fb

Dnes nejčtenější

.