Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás nejzajímavější aplikace, které jsou dnes zcela zdarma. Bohužel, může se stát, že některé aplikace budou opět za plnou cenu, což my však žádným způsobem neovlivníme. Chtěli bychom vás však ujistit, že aplikace byly v době psaní článku zdarma. Pokud se chcete posunovat mezi screenshoty z aplikace, scrollujte do stran. Stejně tak by scrollování mělo fungovat na mobilní verzi.

Jestliže si chcete některou z nabízených aplikací stáhnout, klikněte na tlačítko Stáhnout anebo na název dané aplikace. Další možností, jak stahovat aplikace, je použít příslušní QR kód. V mobilní verzi stáhnete aplikaci kliknutím na její název. Velká ikona může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná také pro Apple Watch.

Hitman Sniper

Pokud jste někdy toužili vyzkoušet, jaké to je stát se sniperem, aplikace Hitman Sniper je řešením. Jedná se o oblíbenou hru, ve které zlepšíte své strategické dovednosti při organizaci perfektní vraždy.

[appbox appstore id904278510 oldprice=“25Kč“]

Big Photo

Za jednu z nejlepších aplikací pro úpravu fotografií, tedy alespoň podle serveru italianeography.com, je aplikace Big Photo. Vyberete si z několika možností, jak zvětšit či zmenšit velikost fotografie, nebo si nastavíte vlastní velikost. Samozřejmostí jsou také nástroje pro ořezání a otočení fotografií a podobně.

[appbox appstore id513663883 oldprice=“25Kč“]

Melody Composer Squared

Další aplikací, která je dnes zdarma, je Melody Composer Squared. V podstatě se jedná o editor, který slouží k vytváření, analýze a editaci melodií. Pochopíte konečně principy tvorby melodie.

[appbox appstore id988457961 oldprice=“379Kč“]

Flows

Flows je jednoduchá aplikace, pomocí které si můžete míchat různé barvy. Při hraní si s tekutými barvami se odreagujete.

[appbox appstore id1355420339 oldprice=“49Kč“]

Wallpaper For Harry Potter

Už samotný název napovídá, že aplikace Wallpaper For Harry Potter poskytne milovníkům fantasy románu britské spisovatelky J. K. Rowlingové úžasné tapety. Aplikace vám poskytne pouze kvalitní tapety, které se perfektně hodí na vaši obrazovku. Optimalizovány jsou jak pro iPhone, tak i iPad.

[appbox appstore id1224503470 oldprice=“25Kč“]

Months – Simple Daily Budget

Sestavte si rozpočet a zjistěte, kolik denně můžete utratit, abyste vyšli bez problémů do další výplaty. Zároveň vám aplikace ukáže, jak utrácíte a šetříte své peníze. Čím méně utratíte dnes, tím více máte na zítra.

[appbox appstore id1218952697 oldprice=“25Kč“]

iphone kamera fb

Dnes nejčtenější

.